Seurakunnat asuntomessuilla

Seurakunnat asuntomessuilla

Korian pioneeripuisto

Tervetuloa seurakuntien pisteelle!

Kouvolan seurakunnat osallistuvat asuntomessuille Korian Pioneeripuistossa 12.7.-11.8. omalla messupisteellään, joka sijaitsee Tallisillan luona.

Seurakuntien pisteellä messukävijän toivottavat tervetulleeksi seurakuntien työntekijät sekä vapaaehtoiset.

Messupisteellä kävijä pääsee tutkimaan parisuhteen palikoita ja miettimään millaisista palikoista omat ihmissuhteet rakentuvat. Kyse voi olla parisuhteesta, vanhemmuudesta tai isovanhemmuudesta. Pisteellä on myös mahdollisuus hiljentymiseen messuhulinan keskellä.

Asuntomessualueen asukasareenalla, on myös mukana seurakuntien ohjelmaa. Asukasareenalla esiintyvät duo Noora ja Jenni sekä perheneuvoja Terhi Ruokonen-Jalo puolisonsa Erkki Jalon kanssa.

Tervetuloa piipahtamaan!

Asuntomessualue avoinna

ma-ti ja pe-su klo 10-18 ja ke klo 10-21

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta