Lähetyspiiri

Lähetyspiiri Kuusankosken seurakuntatalo

Lähetysasiaa kahvikupposen ääressä

Tule kuulemaan lähetystyön viimeisimpiä kuulumisia. Kylväjän lähetystyöntekijä Arja Halttunen kertoo työstään Itä-Siperiassa.

Tuemme Kuusankosken seurakunnan tukemia lähetysjärjestöjä: Lähetysyhdistys Kylväjä, Suomen Ev.lut Kansanlähetys, Suomen Pipliaseura ja Medialähetys Sanansaattajat.

Käynti diakonian kerhotilaan vanhan seurakuntatalon vasemmanpuoleisesta ovesta (ylhäällä teksti seurakuntatalo).

Tervetuloa mukaan!

Kuusankosken seurakunta

Myllykosken tori (kirkon edessä)

Lähetyksen torikahvila