Lähetyspiiri

Lähetyspiiri Kuusankosken seurakuntatalo

Lähetysasiaa kahvikupposen ääressä

Tule kuulemaan lähetystyön viimeisimpiä kuulumisia. Kylväjän lähetystyöntekijä Arja Halttunen kertoo työstään Itä-Siperiassa.

Tuemme Kuusankosken seurakunnan tukemia lähetysjärjestöjä: Lähetysyhdistys Kylväjä, Suomen Ev.lut Kansanlähetys, Suomen Pipliaseura ja Medialähetys Sanansaattajat.

Käynti diakonian kerhotilaan vanhan seurakuntatalon vasemmanpuoleisesta ovesta (ylhäällä teksti seurakuntatalo).

Tervetuloa mukaan!

Kuusankosken seurakunta

Käpylän kirkko

Lähetyksen puutyöpiiri

Tervetuloa nikkaroimaan!

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Elomaan talo

Kaipiainen - Kuoppala lähetyspiiri