Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 60 059. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 221. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Tällä hetkellä haussa olevat paikat:

Hautausmaiden kausityöntekijä ja Nuori kausityöntekijä

Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen kausityöntekijöitä hautausmaiden, hautainhoitorahaston hoitosopimushautojen ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä.

1-7 kk pituiset työjaksot ovat huhti-lokakuussa. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias työsuhteen alkaessa. Toivomme hakijalta reippautta ja positiivisuutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön, itsenäiseen työskentelyyn ja omaisten kohtaamiseen. Työntekijällä tulee olla töihin soveltuva terveydentila (allergiat, astmat ja muut sairaudet voivat olla este raskaan työn tekemiseen). Työsuhteisiin sovelletaan työsopimuslain (n:o 55, 2001) 1 luvun 4 pykälän mukaisia koeaikoja.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi työntekijälle voidaan maksaa kokemuslisää, joka määräytyy 1.1.2020 voimaan tulleiden määräysten mukaan.

Nuori kausityöntekijä

Kiinteistönhoito- ja hautausmaatyöhön otetaan enintään 6 kk pituiseen työsuhteeseen koululainen, opiskelija tai muu näihin rinnastettava henkilö, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Tehtäviin kuuluu hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä.

Tehtävän palkkaus on KirVESTES:n liitteen 5 (sopimus nuorten ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkauksesta) mukainen kuukausipalkka 1154,41 - 1345,78 euroa (palkkaus KirVESTES:n mukaan, voimassa 31.3.2020 saakka), 3 viikon jaksotyöaika.

Hautausmaiden kausityöntekijä

Hautausmaiden kausityöntekijäksi otetaan enintään 6 - 7 kuukauden pituiseen työsuhteeseen henkilö, jolla on riittävä hautausmaatyöhön soveltuva työkokemus tai soveltuva ammattitutkinto.

Hautausmaiden kausityöntekijän tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 201 - 303 mukaisesti kuukausipalkka 1547,16 - 1850,47 euroa (palkkaus KirVESTES:n mukaan, voimassa 31.3.2020 saakka), 3 viikon jaksotyöaika.

Kausityöntekijän tehtäviin vaaditaan puutarha-, maatalousalan tai kiinteistönhuollon ammattitutkinto tai vähintään neljän kuukauden työkokemus em. toimialoilta. Lisäksi vaatimuksena on yhteistyökykyisyys ja työhön soveltuva terveydentila.

Hautausmaalla työskennellään pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00-15.15 välisenä aikana. Tehtäviin voi kuulua hauta- ja puistoalueiden hoidon, kunnossapidon ja rakentamisen lisäksi myös kappelin vahtimestaritehtäviä. Tarvittaessa työskennellään myös lauantaisin.

Haku kausitöihin päättyy 29.3.2020 klo 24.00. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hae osoitteessa: https://rekry.evl.fi/oikotie/#/job/15246?portal=oikotie&source=app

Tiedustelut:

Anjalankosken alue, työnjohtaja Milma Kohomäki