Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 62 800. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 230. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Kouvolan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖN JOHTAJAN virka

Haemme osaavaa ja motivoitunutta nuorisotyön johtajaa sitoutuneeseen työntekijäjoukkoomme. Kouvolan seurakunta tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä tukea tarjoavan työyhteisön.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen pätevyys nuorisotyönohjaajan virkaan. Lisäksi nuorisotyön johtajalta edellytetään riittävä seurakuntatyön ja nuorisotyön työkokemus ja asiantuntemus sekä soveltuvuus johtajatehtäviin. Lähiesimiestehtävissä toimivilta viranhaltijoilta edellytetään kirkon johtamiskoulutusta tai muuten hankittua esimiestyön osaamista tai sitoutumista kirkonjohtamiskoulutuksen suorittamiseen.

Kouvolan seurakunnan nuorisotyössä on nuorisotyön johtajan viran lisäksi kolme nuorisotyönohjaajaan virkaa. Nuorisotyön johtaja toimii heille esimiehenä. Nuorisotyön johtaja osallistuu esimiestyön lisäksi nuoriso- ja varhaisnuorisotyöhön, rippikoulutyöhön sekä muihin työalaan liittyviin tehtäviin.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Virka täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakemukset virkaan jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta ke 6.11.2019 klo 15.00 mennessä osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat.

Haastattelut pidetään viikolla 46 ja seurakuntaneuvosto päättää valinnasta kokouksessaan ti 3.12.2019. Virasta lisätietoja antavat kirkkoherra Keijo Gärdströn p. 040 553 6205 ja varhaiskasvatuksen johtaja Teija Laine p. 040 579 6662.