Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 60 059. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 221. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Tällä hetkellä haussa olevat paikat:

Kappalainen, Valkealan seurakunta


Valkealan seurakunnassa on avoinna kappalaisen virka. Kappalaisen työalana on diakoniatyö. Seurakuntapapin perustyön lisäksi tehtäviin kuuluu kirkkoherran avustaminen hallinnollisissa tehtävissä sekä viestinnän kehittäminen.

Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi (KJ 6:10 §). Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 6 kuukauden koeaika. Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Arto Helle p. 040 6201 695 arto.helle@evl.fi

Hakuaika päättyy 15.7.2020 klo 15.00 mennessä. Virka täytetään 1.11.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää liitteineen osoitteeseen Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli.