Hautausmaiden kausityöntekijä / Nuori kausityöntekijä / Erityisammattimies

Kouvolan seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen kausityöntekijöitä hautausmaiden, hautainhoitorahaston hoitosopimushautojen ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Haku kausitöihin alkaa 11.2.2019 ja päättyy 24.3.2019 klo 24.00. Hakeminen tapahtuu tämän linkin kautta.

Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 62 800. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 230. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!