Avoimet työpaikat Kouvolan seurakuntayhtymässä

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 59 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on 221. Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon!

Kuusankosken seurakunnassa on haettavana

Ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä KANTTORIN VIRKA

Kuusankosken seurakunta hakee yhteistyökykyistä ja monipuolista kanttoria ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorin virkaan.

Kuusankosken seurakunta on vireä noin 15 000 jäsenen seurakunta, joka kuuluu Kouvolan seurakuntayhtymään. Seurakunnan musiikkielämä on rikasta ja järjestämme monipuolista musiikkitoimintaa kaikenikäisille. Kuusankosken kirkon urut ovat yhdet maamme parhaiten säilyneistä romantiikan ajan uruista. Vuosittain järjestettävä Kuusankosken kirkkomusiikkiviikko tarjoaa korkeatasoisia konsertteja hienossa kirkossamme. Seurakunnassamme on kolme kanttorin virkaa.

Tämän ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävän kanttorin viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6 luvun 28 §:ssä. Hakijalta edellytetään vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista kirkkomuusikon perustyöhön eri-ikäisten parissa. Monipuolinen eri musiikkityylien osaaminen katsotaan eduksi.

Kuusankosken seurakunnan kanttorin viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen mukainen ylempi korkeakoulututkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 135). Virkaan valitulta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa (KJ 6:4a) sekä Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä ja konfirmaatiota. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 601 mukainen. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä.

Kanttorin virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavalle asetetaan kuuden kuukauden koeaika. Palvelussuhde alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti pe 19.11. klo 16 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta. Lähetä hakemus tästä linkistä.

(KirkkoHR -ohjelma ei ole käytettävissä 9.11. ohjelmapäivityksen vuoksi, jolloin työhakemuksia ei voi lähettää.)

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ja näytteisiin. Haastattelut pidetään 2.12.2021, johon kutsutaan erikseen. Kutsun yhteydessä kerrotaan tarkemmin näytteiden sisällöstä.

Lisätietoja antavat kanttori Marianna Pellinen, marianna.pellinen@evl.fi, kanttori Risto Eskola, risto.eskola@evl.fi ja kirkkoherra Kimmo Ylikangas, kimmo.ylikangas@evl.fi.

KOUVOLAN SEURAKUNTAYHTYMÄ ETSII KESÄKSI 2022

kesäteologeja, kesänuorisotyönohjaajia, kesäkanttoreita ja leirimuusikoita paikallisseurakuntiimme.

Kesätyöntekijä toimii pääasiassa leirityöntekijänä rippikoululeireillä ja seurakunnasta riippuen myös nuorisotyön viikkotoiminnassa. Tehtävät voivat sisältää sopimuksen ja kiinnostuksesi mukaan muutakin seurakuntatyötä, kuten varhaisnuorisotyötä tai yleistä seurakuntatyötä. Tehtävään valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valituilta voidaan pyytää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Haku on auki 3.10.-7.11.2021. Hakemukset sähköisesti Kirkko HR:n kautta. Hae tästä linkistä.

Haastattelut pidetään Kouvolan seurakuntakeskuksessa 22.-23.11.2021. Etähaastattelu on tarvittaessa mahdollinen.

Lisätietoja kesätöistä antavat Kouvolan seurakuntien rippikoulupapit:

Johanna Pesonen, 040 5130 615
Heidi Arponen, 044 4221 307
Tuuli Kotisalo, 040 8498 822
sekä kanttoreiden ja muusikoiden osalta Mari Lehtinen, 040 7797 933.
Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.