Ryhmätoiminta

On hyvä puhua omista kokemuksistaan ja jakaa ajatuksiaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Perheasiain neuvottelukeskus järjestää vertaistukiryhmiä, joissa omat ajatuksensa saa pukea sanoiksi turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä.

 

Eroryhmät

Ero on vaikea ja kipeä elämänkriisi. Eroryhmä on sinulle, joka olet tehnyt eropäätöksen tai liittosi on ohi. Ryhmä tukee menetyksen suremisessa, eteenpäin jaksamisessa ja vanhasta irti päästämisessä. Ryhmässä voi saada kokemuksen, ettei ole yksin tunteidensa ja vaikeuksiensa kanssa. Vertaistuen voimalla ryhmäläiset ovat saaneet kiinni uudenlaisesta elämästä. Eroryhmä on aina luottamuksellinen.

Eroryhmä kokoontuu iltaisin perheneuvojan johdolla. Ryhmään on jatkuva ilmoittautuminen, ja se käynnistyy kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän käynnistymistä.

Lisätietoa ryhmästä Kouvolan perheasiain neuvottelukeskuksesta arkisin klo 10 - 12 puh. 040 714 0556.

Seuraava ryhmä aloitetaan kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Ryhmään ilmoittaudutaan sähköisen lomakkeen Linkki avautuu uudessa välilehdessäkautta. TietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä