Ryhmätoiminta

On hyvä puhua omista kokemuksistaan ja jakaa ajatuksiaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Perheasiain neuvottelukeskus järjestää vertaistukiryhmiä, joissa omat ajatuksensa saa pukea sanoiksi turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä.

Kädet

Rikasta minua -parisuhdekurssi Koivistontalolla Kouvolassa
lauantaina 13.10. ja 27.10.2018 klo 9 - 16

Kukapa ei tahtoisi rikastuttaa parisuhdettaan – tehdä olemassa oleva hyvä näkyväksi, tulla tietoiseksi suhteen mahdollisuuksista ja voimaantua vertaisryhmästä. RIKASTA MINUA -kurssi on suunnattu parille, joiden suhde kaipaa uutta nostetta: suhde on periaatteessa ihan hyvä, mutta jotain tarttis tehdä. Koska kurssia ohjaa vertaispari, ei kurssi sovellu sellaista kriisivaihetta elävälle parille, jossa kumppanin vierellä on tosi vaikea olla ja istua.

Kaksipäiväisen kurssin hinta on 40€ / pari sisältäen keittolounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Mukaan mahtuu 6 paria. Kurssia ohjaavat vertaisohjaajat Sirpa ja Reijo Tuori. Kurssi pidetään Koivistontalolla, Marjoniementie 5, Kouvola.

Lisätietoa kurssista Kouvolan perheasiain neuvottelukeskuksesta arkisin klo 10 - 12 puh. 040 714 0556 sekä Parisuhdekeskus Katajan sivulta.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta1.8.2018 alkaen. Tietosuojaseloste

Eroryhmät

Ero on vaikea ja kipeä elämänkriisi. Eroryhmä on sinulle, joka olet tehnyt eropäätöksen tai liittosi on ohi. Ryhmä tukee menetyksen suremisessa, eteenpäin jaksamisessa ja vanhasta irti päästämisessä. Ryhmässä voi saada kokemuksen, ettei ole yksin tunteidensa ja vaikeuksiensa kanssa. Vertaistuen voimalla ryhmäläiset ovat saaneet kiinni uudenlaisesta elämästä. Eroryhmä on aina luottamuksellinen.

Eroryhmä kokoontuu viikoittain iltaisin 10 kertaa perheneuvojan johdolla. Uusia ryhmiä on pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän käynnistymistä.

Lisätietoa ryhmästä Kouvolan perheasiain neuvottelukeskuksesta arkisin klo 10 - 12 puh. 040 714 0556.

Seuraava eroryhmä alkaa syksyllä 2018. Ryhmään ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Tietosuojaseloste