Tervetuloa Anjalankosken seurakuntaan

Seurakuntien toiminnan rajoitukset jatkuvat 31.3. saakka

Koronatilanteesta johtuen Kouvolan seurakuntien jumalanpalvelukset yleisötilaisuuksina sekä ja tapahtumat ovat tauolla 31. maaliskuuta saakka. Pienryhmä- ja viikkotoiminnan käynnistäminen on mahdollista 1.2. alkaen enintään 10 hengen ryhmissä turvaohjeet huomioiden. Seurakunnissa ryhmien kokoontumisten aloittamisesta noudatetaan tapauskohtaista harkintaa. Kirkollisten toimitusten sekä yhtymän tiloissa järjestettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä 28.2. saakka. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Seuraa jumalanpalveluksia verkossa.

Seuraa seurakuntayhtymän tiedotteita koronatilanteesta.

Voit osallistua oman seurakuntamme jumalanpalveluksiin Anjalankosken seurakunnan Facebook ja Instagram sivujen kautta. Facebookissa sinun ei tarvitse olla kirjautuneena, vaan jumalanpalvelusta voivat seurata sitä kautta kaikki.  Lisäksi Kouvolan seurakuntien Youtube sivun kautta voi seurata vuorollaan yhden Kouvolan alueen seurakunnan jumalanpalvelusta.

Voit halutessasi tehdä lahjoituksen

Nimikkolähetti Liisa Rossin työn tukemiseen MobilePay 32711 tai tekstiviestillä LÄHETYS20 numeroon 16499 (viestin hinta 20 €)

Rahankeräyslupa RA/2017/100

Anjalankoski muodostuu entisistä Anjalan, Sippolan, Myllykosken ja Inkeroisten seurakunnista. Kymijoki halkoo seurakunnan laajaa aluetta, josta löytyy tehdastaajamia sekä monimuotoista maaseutua. Seurakunnan rikkautena on 4 kirkkoa ja 2 kyläkirkkoa, joissa kaikissa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muuta toimintaa. Jumalanpalveluselämämme on monipuolista ja sitä toteuttavat seurakuntalaiset ja työntekijät yhdessä.

Anjalankosken seurakunnassa elämme arjessa ja juhlassa evankeliumin ilosanoman perustalla. Toiminnassamme on mukana eri yhteistyökumppaneiden laaja verkosto. Pyrimme seurakuntana huolehtimaan lähimmäisistämme ja luomakunnasta. Haluamme kutsua kaikkia ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen lähellä ja kaukana. Lähetystyö on seurakuntamme sydämenlyönti.

Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon. Kaste-, vihki- ja hautausvaraukset hoidetaan toimitusvarausten yksikössä. Seurakuntaan liittymisen voi hoitaa sähköisellä lomakkeella tai Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Kirkkoherra, rovasti
Anjalankosken seurakunta