Kysymyksiä elämästä

Miksi olen täällä? Onko olemassa Jumala? Mikä on elämäni tarkoitus? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Kuuleeko kukaan rukouksiani? Mihin suuntaan elämässäni kuljen?

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskustelut käydään avoimessa, ystävällisessä ja rehellisessä ilmapiirissä.

Kouvolan seurakunnat järjestävät verkossa pidettävän Alfa-kurssin. Kurssi on kaikille avoin ja ilmainen. Tapaamiset järjestetään kerran viikossa maanantaisin klo 18. Kurssin kestää 11 viikkoa.

Online Alfa-kurssi alkaa 7.3. klo 18 - Tervetuloa!

Mies hyppää vuorsitossa ja teksti: Tutki elämää, uskoa, tarkoitusta- tule mukaan Alfa-kurssille verkossa

Alfa Kouvola Online

Aloittaa ma 7.3.2022

• kaikille avoin ja ilmainen