Valkealan seurakunnan nuoret

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorten toimintaa on monipuolisesti nuorteniltojen, leirien ja retkien muodossa.

Seuraa Valkealan seurakunnan nuoria instagramissa @vlasrk

Nuortenilta

Nuorteniltoja vietetään Niinirannassa perjantaisin klo 18-22.

Yhteinen ohjelma on klo 19 - 20.30. Yhteinen ohjelma voi olla Raamattuun liittyvää opetusta, askartelua, musisointia, yhdessä pelaamista... Kaikki, jotka ovat talossa, osallistuvat tietysti yhteiseen ohjelmaan!

Yhteisen ohjelman jälkeen Niinirantaan voi jäädä vielä oleilemaan klo 22 saakka. Useimpina iltoina tarjolla on myös jotain pientä purtavaa. Katso tarkempia tietoja tapahtumakalenterista.

Draamaryhmä

tiistaisin 13.3, 20.3, 27.3 ja 3.4 klo 17.00 – 18.30 Niinirannan toimintakeskuksessa (Leiritie 11) yli 12-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Hauskaa ja koskettavaa draamatyöskentelyä ohjaa Ulla Salo. Draamaryhmä valmistaa näytelmän 6.4 järjestettävään Big Night –iltaan. Lisätietoja Minnalta.

Kerhonohjaajien peruskurssi 13-14.4

13.4 klo 17 - 14.4 klo 13 yli 13-vuotiaiden nuorten kerhonohjaajien peruskurssi antaa valmiuksia toimia erilaisissa tilanteissa ohjaajana. Peruskurssi tulee olla suoritettuna jos haluat toimia koululaisten kerhojen ohjaajana ensi syksynä. Kurssista saat todistuksen, joka on kiva lisä vaikka kesätyöpaikkahakemukseesi. Kurssi on ilmainen ja majoitus omilla patjoilla. Ilmoittautuminen Minnalle.

 

Risti kynttilöitä ympärillä

Mitä tehtäisiin? Mitä sinä osaisit tehdä?

Tule tekemään erilaisia juttuja seurakunnassa. Monenlaisia tehtäviä on tarjolla alkaen kahvin keittämisestä ja tilojen järjestämisestä puheen pitämiseen sekä musiikin toteuttamiseen. Voit tulla toteuttamaan nuorten iltaa sekä suunnittelemaan leirejä.

Sunnuntaisin on klo 10 Valkealan kirkossa jumalanpalvelus ihan kaiken ikäisille. Jos mielesi tekee ottaa vastuulle palvelutehtävä (ovella toivottaa tervetulleeksi ihmisiä, kantaa kolehtia, lukea Raamattua, rukoilla...) ilmoittele siitä Lotalle, Saijalle tai saa ottaa yhteyttä jopa Artoon.

Tuo osaamisesi seurakunnan käyttöön - vain mielikuvitus on rajana!

 

Ota yhteyttä

Lotta Kemppainen
Nuorisotyönohjaaja
Valkealan seurakunta
 
Minna Nikki
Nuorisotyönohjaaja
Valkealan seurakunta
 
Saija Sarkasuo
vs.seurakuntapastori
Valkealan seurakunta