Kouvolan seurakunnan ripari
Puhjonranta 4 / 2018

Tämän sivun lyhytosoite on www.kouvolanseurakunnat.fi/mikonripari

Sanovat, että talvi on tulossa, mutta me väitämme, että kesä koittaa ihan kohta. Ja heinäkuussa on kesän kohokohta: 4-riparin leirijakso Puhjonrannassa ja konfirmaatiomessu Keskuskirkossa. Tällä sivulla on riparimme tärkeät tiedot, linkin ja lomakkeet.

4-riparin käytännön asioita koskevat kysymykset ja ideat voi lähettää Mikolle. Koko rippikoulua tai laskutukseen liittyvissä asioissa on hyvä kääntyä rippikoulutyötä johtavan papin Katikeesia Hertsin puoleen.

Mikko Wirtanen
mikko.wirtanen@evl.fi

Katikeesia Hertsi
katikeesia.hertsi@evl.fi

Riparin aikataulu

Päivämäärät, kellonajat ja paikat ovat riparipassissa sekä tammikuussa sähköpostissa lähetetyssä infokirjeessä.

Infokirje

Seuraava oman ryhmän tapaaminen on sunnuntaina 11.2.2018 Keskuskirkossa klo 10–14.

Nettikyselyt

Tammikuun kysely riparilaisille

Vastaa su 4.2. mennessä.

Kouvolan seurakunta

Työalasta vastaava kanttori. facebook.com/Musiikkia Kouvolan seurakunnassa

Kouvolan seurakunta
Savonkatu 40
45100 Kouvola

Olen Kouvolan seurakunnan IV seurakuntapastori - tyttöjen ja poikien pappi sekä KSAOn ja XAMKin oppilaitospappi.