Aikuisrippikoulu 9.–11.3.2018

Onko Sinulta jäänyt rippikoulu syystä tai toisesta aiemmin käymättä? Kouvolan seurakuntayhtymä tarjoaa 9.-11.3.2018 mahdollisuuden aikuisille suorittaa rippikoulu yhdessä muiden aikuisten kanssa luonnonkauniissa Puhjonrannan kurssikeskuksessa, Valkealassa.

Rippikoulun käymiseen liittyy oman seurakunnan toimintaan tutustumista sekä yhteinen viikonlopun pituinen lähijakso Puhjonrannassa. Lähijakson aikana pohditaan elämän ja uskon suuria kysymyksiä ja käydään läpi kristinuskon perusasioita.

Rippikoulu päättyy yhteiseen konfirmaatiojuhlaan Käpylän kirkossa, yhdessä sovittuna ajankohtana.

Aikuisrippikoulun hinta on 50 euroa, joka sisältää viikonlopun majoituksen ruokineen sekä rippikouluraamatun.

Ilmoittaudu ja lähde rohkeasti mukaan elämän löytöretkelle!

Ilmoittautumiset 28.2. mennessä. Aikuisrippikoulu järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Kirjakasa

Rippijuhlat