Kuusankosken seurakunnan nuoret

Kuusankosken seurakunnan nuoret Instagramissa

ROK - Ryhmänohjaajakoulutus

Isoseksi, kerhonohjaajaksi, leiriohjaajaksi seurakuntaan

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia isosina rippikouluissa tai varhaisnuorten leireillä, tai kerhonohjaajina varhaisnuorten kerhoissa. Ryhmänohjaajakoulutusta järjestetään syyskuusta maaliskuuhun keskimäärin kerran viikossa seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Lisäksi koulutus pitää sisällään tapahtumia, leirejä ja käytännön ryhmänohjaamisharjoituksia.

ROK:sta sisältöä elämään

Ryhmänohjaajakoulutuksessa pohditaan nuoren elämän kysymyksiä, kasvetaan yhteydessä toisiin ja Jumalaan, ja opetellaan ryhmänohjaajana toimimisen taitoja. Ryhmänohjaajakoulutus antaa eväitä monenlaisiin tehtäviin tulevaisuuden harrastus- ja työelämässä. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saa myös todistuksen niin toivoessaan.

Seuraavat ROK -kokoontumiset löydät tapahtumakalenterista sekä allaolevasta linkistä

Ryhmänohjaajakoulutus kevät -17

Bändi toimii

Bändi

Houseband on seurakunnan nuorten bändi, joka harjoittelee bändikämpällä perjantaisin. Vaihteleva porukka soittaa nuortenmessuissa, gospelilloissa ja muissa bändin keinoin tehtävissä musiikkijutuissa. Harjoituksia johtaa Sanna Vainikka ja tekniikan puolesta Harri Järvensivu.

nuortenilta

Nuortenillat

Kesällä: nuortenillat Jaalan kesäkodilla 16.6, 30.6, 14.7, 28.7, 11.8.
Bussi lähtee Kuusaan seurikselta klo 18, takaisinpäin Jaalasta klo 21.30. Sauna lämpenee, järvi on ihan rannassa, kahvia, pelailua ja jutustelua, iltahartaus.

Syksyllä: Nuortenillassa seurakuntakeskuksessa perjantaisin klo 18-21  voi tavata kavereita, pelailla, keskustella elämään kuuluvista asioista ja osallistua yhteiseen uskoa vahvistavaan hetkeen klo 20-21.

Sähly

Sählyä pelataan torstaisin klo 16-18 Kuusaan lukiolla. Ohjaajina Jere Lappalainen 045 139 2292 ja Mikael Järvinen 050 444 3249. Sali on poiskäytöstä 9.2. ja 7.-31.3.

Heidi Arponen
Kuusankosken seurakunta