Kuusankosken seurakunnan nuoret

 

 

 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Kuusankosken seurakunnan nuoret Facebookissa

Kuusankosken seurakunnan nuoret Instagramissa

 

ROK - Ryhmänohjaajakoulutus

Isoseksi, kerhonohjaajaksi, leiriohjaajaksi seurakuntaan

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia isosina rippikouluissa tai varhaisnuorten leireillä, tai kerhonohjaajina varhaisnuorten kerhoissa. Ryhmänohjaajakoulutusta järjestetään syyskuusta maaliskuuhun keskimäärin kerran viikossa seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Lisäksi koulutus pitää sisällään tapahtumia, leirejä ja käytännön ryhmänohjaamisharjoituksia.

ROK:sta sisältöä elämään

Ryhmänohjaajakoulutuksessa pohditaan nuoren elämän kysymyksiä, kasvetaan yhteydessä toisiin ja Jumalaan, ja opetellaan ryhmänohjaajana toimimisen taitoja. Ryhmänohjaajakoulutus antaa eväitä monenlaisiin tehtäviin tulevaisuuden harrastus- ja työelämässä. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saa myös todistuksen niin toivoessaan.

 

 

Bändi toimii

Bändi

Houseband on seurakunnan nuorten bändi, joka harjoittelee seurakuntakeskuksen bändikämpällä torstaisin. Vaihteleva porukka soittaa nuortenmessuissa, gospelilloissa ja muissa bändin keinoin tehtävissä musiikkijutuissa. Harjoituksia ohjaavat Sanna Vainikka ja Katja Kallio sekä tekniikan puolesta Harri Järvensivu.

nuortenilta

Nuortenillat

23.3. ei ole nuorteniltaa koska ollaan leirillä.

Nuortenillassa seurakuntakeskuksessa perjantaisin klo 17-20  voi tavata kavereita, pelailla, keskustella elämään kuuluvista asioista ja osallistua yhteiseen uskoa vahvistavaan hetkeen klo 19-20.

20.4. Nuortenillassa on God´s House -iltamessu klo 18.

Huom! Ilmoitamme Facebookissa (Kuusankosken seurakuntanuoret -ryhmässä) mahdollisista poikkeuksista, esim. jos nuorteniltaa ei pidetä loman tms. syyn vuoksi tai aikatauluun tulee muutoksia.

Sähly

Sählyä pelataan keskiviikkoisin klo 16-18 Keskustan koulun salissa. Ohjaajina Jere Lappalainen 045 139 2292 ja Mikael Järvinen 050 444 3249. 

Seurakuntapastori
Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700 Kuusankoski

Rippikoulutyö