Kuusankosken seurakunnan nuoret

Kuusankosken seurakunnan nuoret Instagramissa

ROK - Ryhmänohjaajakoulutus

Isoseksi, kerhonohjaajaksi, leiriohjaajaksi seurakuntaan

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia isosina rippikouluissa tai varhaisnuorten leireillä, tai kerhonohjaajina varhaisnuorten kerhoissa. Ryhmänohjaajakoulutusta järjestetään syyskuusta maaliskuuhun keskimäärin kerran viikossa seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Lisäksi koulutus pitää sisällään tapahtumia, leirejä ja käytännön ryhmänohjaamisharjoituksia.

ROK:sta sisältöä elämään

Ryhmänohjaajakoulutuksessa pohditaan nuoren elämän kysymyksiä, kasvetaan yhteydessä toisiin ja Jumalaan, ja opetellaan ryhmänohjaajana toimimisen taitoja. Ryhmänohjaajakoulutus antaa eväitä monenlaisiin tehtäviin tulevaisuuden harrastus- ja työelämässä. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saa myös todistuksen niin toivoessaan.

Seuraavat ROK -kokoontumiset löydät tapahtumakalenterista sekä allaolevasta linkistä

Ryhmänohjaajakoulutus syksy-17

Bändi toimii

Bändi

Houseband on seurakunnan nuorten bändi, joka harjoittelee seurakuntakeskuksen bändikämpällä torstaisin. Vaihteleva porukka soittaa nuortenmessuissa, gospelilloissa ja muissa bändin keinoin tehtävissä musiikkijutuissa. Harjoituksia ohjaavat Sanna Vainikka ja Katja Kallio sekä tekniikan puolesta Harri Järvensivu.

nuortenilta

Nuortenillat

Nuortenillassa seurakuntakeskuksessa perjantaisin klo 17-20  voi tavata kavereita, pelailla, keskustella elämään kuuluvista asioista ja osallistua yhteiseen uskoa vahvistavaan hetkeen klo 19-20.

20.10. ja 15.12. Nuortenilloissa God´s House -iltamessu klo 18.

Huom! Ilmoitamme Facebookissa (Kuusankosken seurakuntanuoret -ryhmässä) mahdollisista poikkeuksista, esim. jos nuorteniltaa ei pidetä loman tms. syyn vuoksi tai aikatauluun tulee muutoksia.

Sähly

Sählyä pelataan keskiviikkoisin klo 16-18 Keskustan koulun salissa. Ohjaajina Jere Lappalainen 045 139 2292 ja Mikael Järvinen 050 444 3249.

Heidi Arponen
Kuusankosken seurakunta