Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koiviston talolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa. @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Facebookissa. (Ryhmä: Kouvolan srk:n nuoret)

Nuorten viikkotoiminta kesällä

Oloilta

Tiistaisin vietämme yhdessä aikaa Koiviston talolla klo 18-21. Oloilloissa voi viettää aikaa yhdessä pelaillen biljardia, pingistä, lautapelejä tai vaan oleillen kavereiden kanssa. Ilta päättyy yhteiseen hiljentymishetkeen. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset tapahtumakalenterista.

Kesäraamis

Kesäraamis kokoontuu 15.6. alkaen torstaisin klo 16. Raamislaiset tapaavat siihen aikaan Koiviston talolla ja sään salliessa saattavat suunnata myös ulos. Jos tulet myöhässä eikä Koiviston talolla ole ketään, oveen on jätetty lappu, mistä porukka löytyy.

Nuortenilta

Koiviston talon yläkerrassa on lauantaisin nuortenillat. Nuortenilloissa on yhteistä ohjelmaa ja pureudutaan Jumalan ihmeelliseen maailmaan. Ohjelman lisäksi on myös aikaa vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa. Nuortenillasta on yleensä vastuussa joku työntekijöistä tai kesätyöntekijöistä. Illoissa saattaa olla tarjolla myös pientä purtavaa.

MInä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä.

Isoskoulutus eli Idis alkaa 2.9.2017 nuorten syyskauden avajaisissa

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan paikan päällä eli Koivistontalolla. Ensimmäinen idis-leiri on 15.-17.9. 2017 Puhjonrannassa eli varaathan ajan kalenterista. Leiri on tarkoitettu sekä wanhoille että uusille isosille.

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koiviston talolla. Seuraa isoskoulutuksen aikatauluja tapahtumakalenterista.