Kouvolan seurakunnan nuoret

 

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan kaikenlaiset noin 15-20 –vuotiaat nuoret. Haluamme yhdessä oppia tuntemaan Jumalaa ja opetella sitä, millaista on elää kristittynä. Vietämme aikaa Koiviston talolla, missä voi pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä sekä nauttia hyvästä seurasta ja evästyksestä.

 

Seuraa Kouvolan seurakunnan nuoria Instassa. @kvlsrk

Kouvolan seurakunnan nuoret Facebookissa. (Ryhmä: Kouvolan srk:n nuoret)

 

 

YouTube-video

 

 

 

 

 

 

 

Jumala on...
Jumala on...

Isoskoulutus eli Idis

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.  

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille yhden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koiviston talolla. Seuraa isoskoulutuksen aikatauluja tapahtumakalenterista.

Haku kesän 2018 leireille isoseksi on käynnissä 8.-31.1.2018. Tutustu lomakkeeseen ja leirien aikatauluihin huolella. Samalla lomakkeella voit hakea myös kesän varhaisnuortenleirille isoseksi. Päiväripariparilla isosena toimiminen ei sulje pois isosena toimista saman kesän aikana myös Puhjonrannassa. Isoisoseksi voi hakea, jos on ollut vähintään kerran isosena. Tässä linkki isoshakuun.

Ota yhteyttä

Eveliina Huuskonen
Nuorisotyönohjaaja
Kouvolan seurakunta
 
Marjukka Kailio
Nuorisotyönohjaaja
Kouvolan seurakunta
 
Janne Turunen
Seurakuntapastori
Kouvolan seurakunta