Nuorten kuoro

Nuorten kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.15 - 20.00 Harjoituksia pidetään Kuusankosken seurakuntakeskuksella ja Kouvolassa.

Kuoron toiminta on suunnattu 13-23 vuotiaille nuorille koko Kouvolan alueella. Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.15 - 20.00. Kuoro harjoittelee pääsääntöisesti Kuusankosken seuriksella mutta myös eri puolilla Kouvolaa. Nuorisokuoron toiminnasta saa kurssisuorituksia Kouvolan Yhteislyseon lukioon.

Yhteistyötä toisten nuorisokuorojen kanssa tehdään useita kertoja vuodessa. Ohjelmistoon kuuluu musiikkia barokista sprirituaaleihin. Tällä hetkellä työn alla on mm. John Rutterin ”For the beayty of the earth” sekä kirkkomusiikkiviikon nuorisokuorotapahtumassa aiemmin konsertoitu Christopher Tinin ”Baba yetu”.

Kuorojen koelaulua ei tarvitse jännittää. Koelaulussa tutustutaan kuorolaisen äänialaan ja vahvuuksiin. Samassa yhteydessä on mahdollisuus kysyä lisätietoja kuoron toiminnasta.

Ilmoittautumiset: kuoronjohtaja Timo Vikman, p. 0400 969 068, timo.vikman@evl.fi

Instagram: @nuortenkuoro
www.facebook.com/nuortenkuoro