Kouvolan Kirkkokuoro

Kouvolan Kirkkokuoro on jumalanpalvelusmusiikkiin erikoistunut ja motivoitunut 4-äänisesti laulava sekakuoro. Hengitys-ja äänenmuodostusharjoitukset kuuluvat olennaisesti kuoron harjoitteluun. Tavoitteina ovat laadukas yhteissointi ja ilmeikäs esiintyminen.

Ohjelmisto koostuu monipuolisesti eri tyylien ja aikakausien musiikista. Lauluissa kuuluu valo ja ilo ja sen voi aistia myös kuoron ilmapiirissä; joukkoon on helppo tulla! Kuoro laulaa aktiivisesti jumalanpalveluksissa, ja pyrkii näkymään myös kaupungin musiikkielämässä.

Kuoron pienryhmät järjestävät säännöllisesti yhteislaulutilaisuuksia Kouvolan Seudun Muistissa ja Kotiharjun palvelukeskuksessa.

Kuorossa laulaa 46 laulajaa (naisia 31 ja miehiä 15) ja sitä johtaa kanttori ja laulunopettaja Mari Lehtinen. Varajohtajana toimii Tapio Lehtinen. Harjoitukset ovat torstaisin klo 18-20 Kouvolan seurakuntakeskuksessa. Kevätkausi alkaa to 11.1.

Uusia laulajia otetaan kuoroon vuoden alussa.
Yhteydenotot ja lisätietoja: Mari Lehtinen 040 779 7933 tai mari.lehtinen@evl.fi

Kuoron kevätkauteen kuuluu jumalanpalveluksia ja esiintymisiä. Kuoro on mukana mm.Marianpäivän konsertissa Keskuskirkossa su 18.3.. (Esiintyjinä Kouvolan Kirkkokuoro, Chimeskelloyhtye ja solistit.)

Tervetuloa mukaan!

Mari Lehtinen