Perhekerhot Anjalankoskella

Perhekerhot kokoavat pienten lasten isiä ja äitejä, hoitajia ja isovanhempia. Kerhoon kuuluu hartaus, askartelua ja leikkiä.  Aikuiset ja lapset osallistuvat toimintaan yhdessä.

Ota lapselle mukaan kerhotossut. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kerhossa tarjotaan kahvia, mehua ja pientä purtavaa.

Kerhot alkavat viikoilla 33- 34 alla olevan aikataulun mukaisesti. Sippolan kerhon paikka ja alkamispäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Anjala

Seurakuntatalo (Anjalantie 3)
Mirja Nopanen, Marika Lohman-Mettälä
Joka toinen perjantai, klo 9.30 - 11.00 (parilliset viikot)

Sippola

(paikka ja alkamispäivä ilmoitetaan myöhemmin)
Sirpa Porvari
Joka toinen perjantai  klo 9.30 - 11.00 (parilliset viikot).

Myllykoski

Paperitehtaantie1                                                                                                                                             Eeva Hietaharju
Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo17.30-19.00.

Inkeroinen

Seurakuntatalo (Terholantie  4)
Leena-Kaisa Katajala
Joka toinen perjantai  klo 9.00 - 10.30 (parilliset viikot).

Elomaan talo

Huvikuja 2
Sirpa Porvari
Joka tiistai klo 9.00-11.00

Myllykoski MUSKARI ja PERHEKERHO (joka toinen viikko (parilliset viikot)

Paperitehtaantie1                                                                                                                                     Muskari kokoontuu  klo 9 - 9.45, tämän jälkeen kerho jatkuu perhekerhona klo 9.45 - 11.00. Muskarissa mukana kanttori Risto Eskola, perhekerho Eeva Hietaharju.

Ummeljoen

perhekerholaisille seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen Myllykosken kirkkomuskariin ja perhekerhoon. Lähtö kyläkirkolta n. klo 8.50 ja paluu n. 11.15.

Poikia kerhossa
Anjalankosken seurakunta