Toimintaa 7-14-vuotiaille Elimäellä

Elimäen seurakunnassa 7-14-vuotiaiden toiminta on keskittynyt leireihin, joita järjestetään kolme kertaa vuodessa Tolkkilan kartanossa.

Lisäksi seurakuntamme alueella toimii partiolippukuntia, joiden viikkotoiminnasta saa lisää tietoa suoraan lippukunnista

Mikäli haluat tarkempaa tietoa toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä!

PUUHAKERHO ELIMÄELLÄ 1-6 luokkalaisille

Tule mukaan puuhakerhoon Elimäen seurakuntakeskukseen (sisäänkäynti härmävaarantien puolelta) tiistaisin klo 15-16, 10.10.2017 alkaen. Luvassa erilaista puuhastelua, leikkiä, laulua, askartelua, kokkaamista ja kaikkea muuta.

Kerho on avoin kaikille 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta mikäli kerhoryhmään on tunkua liiaksi, joudumme mahdollisesti rajaamaan kerholaisten määrää. Tule siis paikalle katsomaan, millainen meininki kerhossa on!

Kerhoa ohjaa ihanat kerhonohjaajamme Milla ja Jenny. Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Minna

Elimäen seurakunta

Virkavapaalla