Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Niitä toteutetaan eri tyyleillä kuten Toimintakerhona tai Tanssi- ja teatteripajana. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten kanssa?

Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, joka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Ohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikan, ajan ja toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Pirjoon 040 559 4395 tai Säteeseen 040 765 4173

Iloa tekemisen kautta

Koululaisten syysloma vko 43

Jos kaipaat syyslomalle tekemistä, tervetuloa mukaan seurakunnan tempauksiin. :)

Syyslomaretki järjestetään Kotkaan tiistaina 24.10.
Ohjelmassa Kymin kirkko, lounas, Merikeskus Vellamo, Katariinan puistossa possot ja kisailuja. Ilmoittautumiset 18.10. mennessä numeroon 040 5216215. Retkimaksu 15€.

Pelipäivät
klo 12-15 Ulkoleikkejä ja -pelejä sään salliessa, välipalaa, hartaus ja lautapelejä
Ma 23.10. Myllykoskella; klo 12 kokontuminen Myllykosken seurakuntakodilla
Ke 25.10. Inkeroisissa; klo 12 kokoontuminen Inkeroisten seurakuntatalolla