Tytöt ja pojat Anjalankosken seurakunnassa

Harrastuksia, yhdessä oloa ja hiljentymistä

7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua toimintaa löytyy eri taajamista.

Kerhoissa opitaan asioita yhdessä tehden. Niitä toteutetaan eri tyyleillä kuten Toimintakerhona tai Tanssi- ja teatteripajana. Voit valita sinua kiinnostavan kerhon ja sinulle sopivan paikan.

Tapahtumia löyttyy vuoden varrelta monia. Esimerkiksi Joulujuhla tai Askarteluilta tai Olkkarimessu sisältää mukavaa toimintaa turvallisessa seurassa. Tapahtumiin olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan mukana kerhoissa. Tulehan mukaan touhuamaan! :)

Kerhonohjaajaksi!?

Oletko rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen ja haluaisit toimia kouluikäisten kanssa?

Aina tarvitaan kerhonohjaajia. Seurakunnassa on erilaisia kerhoja kouluikäisille, joka kokoontuvat kerran viikossa noin tunnin ajan. Ohjaajan johdolla he saavat esimerkiksi pelailla, kokkailla, askarrella tai laulella riippuen kerhon teemasta. Pyrimme mahdollistamaan sinulle sopivan kerhon huomioiden paikan, ajan ja toiveet.

Ota rohkeasti yhteyttä Pirjoon 040 559 4395 tai Säteeseen 040 765 4173

Iloa tekemisen kautta

Puhjonrannassa koululaisten kesäleiri 23-35.7.2018

Koululaisten kesäleiri on tarkoitettu 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Oheisen linkin kautta pääset ilmoittautumaan.

Lisätietoja leiristä antaa Pirjo puh: 040-5593495 pirjo.byckling@evl.fi

Anjalankosken seurakunta