Lähetyspiirit Kuusankoskella

Haluatko oppia uutta lähetystyöstä? Haluatko kokea yhteyttä ja jakaa kiinnostuksesi eksoottisiin maihin? Pidätkö käsillä tekemisestä, hartauksista, rukoilemisesta?

Ehkä paikkasi on lähetyspiirissä - tervetuloa tutustumaan!

Perinteisiä lähetyspiirejä:

Kuusaan lähetyspiiri

Kuusaan lähetyspiiri on 116-vuotiaana seurakunnan vanhin yhtäjaksoinen toimintamuoto. Kuusaan lähetyspiiri kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13, . Useinmiten kokoontumispaikkana on jonkun piiriläisen koti, mutta joskus kokoonnutaan myös seurakunnan tiloissa. Lähetyspiiri alkaa kahvittelulla, jonka piiriläiset itse järjestävät. Kahvin ja kuulumisten vaihdon jälkeen rukoillaan, lauletaan ja kuullaan terveisiä lähetyskentältä. Lisätietoja antaa mielellään piirinvetäjä Sirkku-Maria Tommola p. 040-717 3539.

Jaalan lähetyspiiri

kokoontuu nimensä mukaisesti n. kerran kuussa tiistaisin klo 14 Jaalan Raitissa. Piirin vetäjänä toimii seurakunnan lähetyssihteeri Susanna Roitto. Ohjelmassa on kahvihetken ja alkuhartauden lisäksi toisinaan vierailijoita tai luetaan lähettien kirjeitä, lauletaan virsiä sekä keskustellaan yhdessä.

Uusi lähetyspiiri

Uusi lähetyspiiri on noussut edesmenneen Kansanlähetyksen lähetyspiirin jatkoksi. Piirin vetäjänä toimii seurakunnan vs. lähetyssihteeri Anne Heikkilä. Lähetyspiirissä kuullaan useiden lähetysjärjestöjen ja eri nimikkolähettien, -kenttien ja -kohteiden kuulumisia.  Myös tässä piirissä kahvitellaan alkuun, jonka jälkeen hartauden myötä siirrytään laulamaan virsiä ja kuuntelemaan piirin vetäjän suunnittelemaa ohjelmaa.  Uusi lähetyspiiri kokoontuu joka kuun 3. keskiviikko klo 13 Kuusankosken seurakuntatalolla, Valtakatu 43.

21.3. / 18.4. / 16.5.

Käsityön ystäville:

Puuhapiiri

Piirissä valmistetaan tuotteita Pietarin katulasten hyväksi Kansan Raamattuseuran kautta. Kaikki ovat tervetulleita viettämään mukavaa yhdessäolon hetkeä - kaikenlaiset käsityöt ja ideat ovat tervetulleita! Mukaan voi tulla oman aikataulunsa mukaan myös osaksi aikaa.

Puuhapiiri kokoontuu joka tiistai klo 10-12 Kuusankosken seurakuntatalon kellarissa. Osoite Valtakatu 43, käynti autotalliliuskan kautta.

klo 11-12 Käsitöiden myyntiä - tervetuloa tekemään löytöjä! Puuhapiiri valmistaa mattoja, neuletöitä ja muita käsitöitä myös tilauksesta.