Lähetyspiirit Kuusankoskella

Haluatko oppia uutta lähetystyöstä? Haluatko kokea yhteyttä ja jakaa kiinnostuksesi eksoottisiin maihin? Pidätkö käsillä tekemisestä, hartauksista, rukoilemisesta?

Ehkä paikkasi on lähetyspiirissä - tervetuloa tutustumaan!

Perinteisiä lähetyspiirejä:

Kuusaan lähetyspiiri

Kuusaan lähetyspiiri on 116-vuotiaana seurakunnan vanhin yhtäjaksoinen toimintamuoto. Kuusaan lähetyspiiri kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13, . Useinmiten kokoontumispaikkana on jonkun piiriläisen koti, mutta joskus kokoonnutaan myös seurakunnan tiloissa. Lähetyspiiri alkaa kahvittelulla, jonka piiriläiset itse järjestävät. Kahvin ja kuulumisten vaihdon jälkeen rukoillaan, lauletaan ja kuullaan terveisiä lähetyskentältä. Lisätietoja antaa mielellään piirinvetäjä Sirkku-Maria Tommola p. 040-717 3539.

Jaalan lähetyspiiri

kokoontuu nimensä mukaisesti n. kerran kuussa tiistaisin klo 13 Jaalan palvelutalolla, Kukkomäentie 3A. Piirin vetäjänä toimii seurakunnan lähetyssihteeri Susanna Roitto. Ohjelmassa on kahvihetken ja alkuhartauden lisäksi toisinaan vierailijoita tai luetaan lähettien kirjeitä, lauletaan virsiä sekä keskustellaan yhdessä.

Vierailijoita, keskusteluja, Japanin-lähetystä:

Kansanlähetyksen lähetyspiiri

Kansanlähetyksen lähetyspiiri tukee nimensä mukaisesti Kuusankosken seurakunnan nimikkolähettejä Nummelan perhettä, joka on lähetystyössä japanissa. Myös tässä piirissä kahvitellaan alkuun, jonka jälkeen hartauden myötä siirrytään laulamaan virsiä ja kuuntelemaan piirin vetäjän suunnittelemaa ohjelmaa.  Kansanlähetyksen lähetyspiiri kokoontuu joka kuun 3. torstai klo 15 Kompilla, Lauttakatu 4 A 1

19.1. / 16.2. / 16.3. / 20.4.

Käsityön ystäville:

Puuhapiiri

Piirissä valmistetaan tuotteita Pietarin katulasten hyväksi Kansan Raamattuseuran kautta. Kaikki ovat tervetulleita viettämään mukavaa yhdessäolon hetkeä - kaikenlaiset käsityöt ja ideat ovat tervetulleita! Mukaan voi tulla oman aikataulunsa mukaan myös osaksi aikaa.

Puuhapiiri kokoontuu joka tiistai klo 10-13 Kuusankosken seurakuntatalon kellarissa. Osoite Valtakatu 43, käynti autotalliliuskan kautta.

klo 12-13 Käsitöiden myyntiä - tervetuloa tekemään löytöjä! Puuhapiiri valmistaa mattoja, neuletöitä ja muita käsitöitä myös tilauksesta.