Lähetyspiirit Kouvolassa

Lähetyspiirit syksy 2017

Evankelinen lähetyspiiri

Taustajärjestömme on Evankelinen lähetysyhdistys. Piirissämme laulamme Siionin kanteleen lauluja ja virsiä raamattuopetusten ja hartauksien välillä. Toisinaan saamme vieraiksia lähetystyöntekijöitä kertomaan työstään ja kentästään. Lisäksi keskustelemme kuulemastamme ja vaihdamme mielipiteitä. Kahvia keitämme esiintyjille, jotka tulevat seurakunnan ulkopuolelta. Kannatamme lähetystyötä ja ELYn työtä kolehdein. Osallistumme seurakunnan myyjäisiin ja arpajaisiin.

Kokoontumispaikka: Martta-sali

Yhteyshenkilö: Marjatta Kurki p. 050 5821 840

Jeesus maailmalle piiri

Jeesus maailmalle piiri on Lähetysyhdistys Kylväjän lähetyspiiri. Piirissä tutkimme Raamattua Ilosanoma piiri kirjasten -avulla, tutustumme lähettien elämään kentillä kirjeiden ja lähetti vierailujen kautta. Rukoilemme lähettien ja lähetystyön puolesta. Tervetuloa joukkoomme toteuttamaan Jeesuksen antamaa tehtävää lähettäjänä. "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni." Matt. 28:19.

Kokoontumispaikka: Sarkolan srk-koti, Suomenkatu 3

Yhteyshenkilö: Tiina Venäläinen p. 0400 844 332

Kaunisnurmen lähetysompeluseura

Lähetyspiirimme on toiminut jo yli 50 vuotta ja on pystynyt uudistumaan sekä pysymään vireänä. Vetäjänä toimii Anni Väisälä, jolla on pitkä kokemus lähetystyöstä Afrikassa. Hänen kutsumanaan meillä vierailee usein lähetystyöntekijöitä ja yhteyksiä pidetään myös kirjeitse. Maailmankuvamme ja tietomme lähetystyöstä on avartunut ja pysynyt tuoreena. Ilmapiirimme on hyvä ja innostava. Tervetuloa mukaan!

Kokoontumispaikka: Koivistontalo, Marjoniementie 7

Yhteyshenkilö: Anni Väisälä p. 040 5865 487

Käpylä-Tornionmäen lähetyspiiri

Olemme mukana koko maailman lähetystyössä. Saamme tietää, miten evankeliumi leviää ennennäkemättömällä voimalla. Opimme uutta lähetyksestä: saamme tutustua erilaisiin elämänkohtaloihin ympäri maailmaa. Näemme, kuinka Jumala toimii.Tärkeää on myös yhdessä kokea Jumalan huolenpitoa. Näin siis rakennumme itsekin siitä evankeliumista, jota olemme levittämässä koko maailmaan.

Kokoontumispaikka: Käpylän kirkko, Käpylänkatu 39

Yhteyshenkilö: Leena Johansson p. 040 7394 447

Lähetyksen rukouspiiri

Rukoilemme lähetystyön, nimikkolähettiemme- ja kohteidemme puolesta. Kokoonnumme kodeissa kerran kk:ssa maanantaisin klo 18. Päivät ja paikka ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa Kouvolan Sanomissa.

Myytäviä lähetyksen käsitöitä

Käsitöitä omaksi iloksi ja lähetykselle!

Käpylän kirkon Kutomo

Mattotuvalla on mahdollisuus kutoa mattoja, poppanoita yms. omaan käyttöön sekä lähetystyön tukemiseen. Viidet kangaspuut odottavat käyttäjäänsä.

Yhteyshenkilö: Kaija Valtonen p. 0440 414 786

Lähetystyön myyntipiste Ikäasemalla

Osta lahjaksi tai tuliaiseksi lähetystuotteita. Tuet samalla lähetystyötä. Kouvolan seurakunnan lähetystyön myyntipiste on avoinna Ikäasemalla (Hansa-keskus, Torikatu 3 A, 2. kerros) keskiviikkoisin 6.9. 4.10. 1.11. 29.11. ja 13.12. kello 10–13. Myynnissä käsitöitä, mattoja, villasukkia ja muita tuotteita. Muina aikoina tuotteita voi tiedustella lähetyssihteeri Mirja Kekäleeltä p. 040 7440 277, mirja.kekale@evl.fi.

Lähetyksen puutyöpiiri Käpylän kirkolla

Tule nikkaroimaan Käpylän kirkon puutyösaliin omaksi iloksesi sekä lähetystyön hyväksi.

Yhteyshenkilö: Martti Kajala p. 0400 755 443

Israel-illat syksy 2017

Israel-illat

Lähetystyön juuret ja lähteet ovat Israelissa - alkaen Jerusalemista. Illoissa me Suur-Kouvolan ja lähitienoon asukkaat voimme yhdessä rukoilla, kysellä ja etsiä, missä ajassa elämme. Illoissa on vieraana Israel-asiantuntijoita eri järjestöistä.

Kokoontumiset maanantaisin klo 18 Luukas-salissa

Yhteyshenkilö: Kyösti Finér p. 040 8498 833 tai Mirja Kekäle p. 040 7440 277