Yläkerta

Nykyihmisen kohtaavaa opetusta, bändi, ehtoollinen, yhteisöllisyyttä, pyhäkoulu, kahvia mennen tullen

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden oma kokoontuminen Kuusankosken seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa eli ylimmässä kerroksessa. Mukavaa yhdessäoloa Sanomasta tinkimättä, letkeää musiikkia ja nyyttikestitarjoilut. Pienille lapsille pyhäkoulu, koululaisille raamattupiiri, elokuvia yms. Pienimmät leikkivät kotoisasti takkatulen lämmössä.

Voit tuoda yhteiseen pöytään leipomuksiasi, soittotaitoasi, pyhäkoulunohjaamista, virikkeitä keskusteluun tai mitkä lahjasi ovatkaan. Yläkerran perustana on antaa jokaiselle tilaa ajatella, kysyä, tutkia ja osallistua. Yhdessä tehden, jakaen ja eläen syntyy Yläkerta.

Yhteisen kokoontumisen päättää ehtoollinen n. klo 17. Tervetuloa!

Pari kertaa kaudessa on myös Raamattuopetus-Yläkerta, joka on riisuttu versioa eli ei pyhäkoulua eikä ehtoollista. mutta painavaa Sanaa, kahvia, keskustelua, sohvat, rukousta ja laulua.

Varsinainen Yläkerta kokoontuu kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 15 seurakuntakeskuksen nuortentilassa 3.kerros, Maunukselantie 3.

Yläkerran syksyn mainos

Kuva: Jouni Honkanen