Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat Kouvolan seurakunnissa ja tuovat joulumielen. Tule laulamaan kanssamme!

Osallistumalla Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksiin voit vaikuttaa nuoren elämään. Voit antaa hänelle lahjan samalla kun laulat miljoonan muun suomalaisen kanssa joulumme kauneimpia lauluja. Anna laulujen sanojen ja sävelten koskettaa. Anna niiden kertoa sinulle hyvistä asioista, paremmasta tulevaisuudesta ja toivosta syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Suomen Lähetysseura vie lahjasi luotettavasti perille.

Seurakuntien järjestämissä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran ulkomaiseen työhön. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut
soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten puolesta. Maailmassa on nyt enemmän nuoria kuin koskaan – jopa 1,8 miljardia. Heistä noin yhdeksän kymmenestä asuu kehitysmaissa.

Lue lisää Kauneimmista joululauluista: www.kauneimmatjoululaulut.fi