IsoIsko-leiri

pe 21.9. kello 17.30 - su 23.9. kello 14.00

Puhjonrannan kurssikeskus

Odotamme sinua leirille, olitpa sitten uusi tai wanha isonen

IsoIsko-leiri 21.-23.9.2018 Puhjonrannassa.

Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakuntien yhteinen isoskoulutusleiri Puhjonrannassa. Leiri on tarkoitettu kaikille isoskoulutuksen aloittaneille ja isosena jo toimineille nuorille. Jos kaikki nuoret eivät mahdu sisämajoitukseen, niin wanhat isoset voivat halutessaan majoittua teltoissa.

Leirille saavutaan bussikyydeillä, joiden reitti ilmoitetaan myöhemmin leirikirjeessä. Leiri alkaa klo 17.30 Puhjonrannassa ja Valkealasta tulevat nuoret voivat tulla paikalle omilla kyydeillä. Leiri päättyy sunnuntaina 23.9. klo 14 Puhjonrannassa ja silloin lähtevät myös paluukyydit kotiin. Leirikirje toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Nähdään leirillä!

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu