Jaalan kirkko

Voit tehdä lähetystyötä nauttimalla kahvista ja pöydän antimista Jaalan kesäkahvilassa 3.6.-5.8. kirkon yhteydessä olevassa seurakuntasalissa.

Vapaaehtoiset emännät palvelevat mielellään ja kertovat Jaalan kuulumisia ohikulkeville matkailijoille.
Jännitystä elämään voit saada ostamalla arpoja. Usein voittoina on kuuluisia lähetyksen villasukkia.
Tuotto Jaalan kappeliseurakunnan nimikkolähetin Marjo Brownien työn tukemiseen Papua-Uudessa-Guineassa.
Tervetuloa!

Jaalan kappeliseurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta