Anjalankosken seurakunnan kesäleiri 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille

ma 23.7. kello 10.00 - ke 25.7. kello 15.00

Anjalankosken seurakunnan kesäleiri 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille Puhjonrannan kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Laulua, leikkiä, hassuttelua, ihmettelyä, naurua, askartelua, uintia ja hiljentymistä

Koululaisten kesäleirille saa tulla ensikertalaisenan tai kokeneena leirikävijänä. Siellä tehdään näitä edellä mainittuja asioita sekä syödään emäntien valmistamaa ruokaa ja nukutaan 2-4 hengen huoneissa, joissa on oma vessas ja suihku.

Tänä vuonna uutena asiana on sähköinen ilmoittautuminen ja leirimaksun maksaminen sähköpostiin tulevan maksulinkin kautta. Paina "Ilmoittaudu tästä" kohdasta, niin pääset täyttämään ilmoittautumislomaketta. Leirimaksu on 30 €.

Leirille lähteen mukaan tuttuja aikuisia, jotka vastaavat mielellään kysymyksiin ja haluavat tehdä leiristä turvallisen.

Nähdään leirillä!
Pirjo, Johanna, Säde, Tuuli ja isoset