Yhteiset seurakuntavaalietkot Kouvolassa

Yhteiset seurakuntavaalietkot Kouvolassa Maria-sali

Kaikille avoimet seurakuntavaalien etkot Kouvolan seurakuntakeskuksella. Tule mukaan kuulemaan asiaa ja ajatuksia ensi syksyn seurakuntavaaleista Kouvolan seurakunnissa.

Ensi marraskuussa järjestetään seurakuntavaalit teemalla Minun kirkkoni. Mihin vaaleilla vaikutetaan? Millaista on toimia luottamushenkilönä seurakunnassa? Minustako ehdokas? Mikä on valitsijayhdistys? Tule kuulemaan ja kysymään seurakuntavaaleista 2018 Kouvolassa.

Seurakuntavaalien etkot on avoin tilaisuus, joka on suunnattu kaikille vaaleista kiinnostuneille koko Kouvolan alueella. Luvassa on luottamushenkilöiden salamahaastatteluja, alustuksia ajankohtaisista aiheista sekä hyvä tietopaketti vaikuttamisesta seurakuntavaaleissa. Nautimme yhdessä myös hyvästä tarjoilusta.

Tervetuloa mukaan!

Seurakuntavaalit 2018 Kouvolassa