Jaalan lähetyspiiri

Jaalan Raitti

Lähetyspiiri on ryhmä lähetyksestä kiinnostuneita ihmisiä, jotka kokoontuvat yhteen lähetystyön innostamina ja joilla on sydämellään halu tukea lähetystyötä niin rukoillen kuin taloudellisestikin.

Jaalan lähetyspiiri kokoontuu nimensä mukaisesti n. kerran kuussa tiistaisin klo 14 Jaalan Raitissa. Piirin vetäjänä toimii seurakunnan lähetyssihteeri Susanna Roitto. Ohjelmassa on kahvihetken ja alkuhartauden lisäksi toisinaan vierailijoita tai luetaan lähettien kirjeitä, lauletaan virsiä sekä keskustellaan yhdessä.

Jaalan kappeliseurakunta, Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö, vapaaehtoiset koko Kouvolan alueella

Myllykosken tori (kirkon edessä)

Lähetyksen torikahvio / -myynti Myllykosken torilla

Lähetyksen torikahvila Myllykosken torilla klo 13-15 maanantaisin alkaen 14. toukokuuta aina elokuun 27. päivään asti.

Elomaan talo

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Nummelan lähetysrengas)

Nummelan lähetysrenkaan kokoontuminen. Tule tukemaan Japanissa tehtävää lähetystyötä.

Kuusankosken tori

Lähetyksen torikahvila

Tervetuloa keskelle kaunista Kuusankoskea nauttimaan kahvista ja pikkupurtavasta. Myös arpoja voi ostaa hyvän asian hyväksi ja mahdollisesti voittaa lähetyksen kuuluisia villasukkia. Torikahvilan alttiit vapaaehtoiset kertovat mielellään lisää lähetystyöstä.