Vanhemman väen kerho

Jaalan Raitti

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? tule mukaan Vanhemman väen kerhoon Jaalan Raitille (Keskuskaari 1 A).

Vanhemman väen kerho kokoontuu keväällä 2018 Jaalan kappeliseurakunnan toimitilassa Jaalan keskustassa (Raitti) osoitteessa Keskuskaari 1 A. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14. Kerhon alussa on kahvitarjoilu, jonka jälkeen virikkeellistä ohjelmaa, yhteislaulua sekä hartauksellista ohjelmaa.

Tervetuloa entiset ja uudet kerholaiset !

Jaalan kappeliseurakunta

Erja Ylikoski
Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta
Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700  Kuusankoski

Tähteen seurakuntakoti

Hopeapolkukerho

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä ! Kokoonnumme Tähteen seurakuntakodissa (Väkkäräntie 20).

Kuusankosken seurakuntakeskus

Hopeapolkukerho