Vanhemman väen kerho

Jaalan Raitti

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? tule mukaan Vanhemman väen kerhoon Jaalan Raitille (Keskuskaari 1 A).

Vanhemman väen kerho kokoontuu keväällä 2018 Jaalan kappeliseurakunnan toimitilassa Jaalan keskustassa (Raitti) osoitteessa Keskuskaari 1 A. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 14. Kerhon alussa on kahvitarjoilu, jonka jälkeen virikkeellistä ohjelmaa, yhteislaulua sekä hartauksellista ohjelmaa.

Tervetuloa entiset ja uudet kerholaiset !

Jaalan kappeliseurakunta

Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700 Kuusankoski

Jaalan kappeliseurakunta, Keskuskaari 1 a, 47710 Jaala

Kuusankosken seurakuntakeskus

Hopeapolkukerho srk-keskuksen kahviossa

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä !

Kuusankosken kirkko

Hopeapolkukerho pääkirkon srk-salissa

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.