PIKI-vanhempainilta

PIKI-vanhempainilta Kuusankosken seurakuntakeskus

Vanhempainillassa keskustellaan pienten lasten keskuudessa tapahtuvasta kiusaamisesta, ja sen ehkäisemisestä.

Kouvolan evankelis-luterilaiset seurakunnat ja Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus järjestävät yhteistyössä vanhempainiltoja, joissa keskustellaan pienten lasten keskuudessa tapahtuvasta kiusaamisesta, ja sen ehkäisemisestä. Mitä kiusaaminen on, kuka kiusaa ja miksi? Miten auttaa, kun lapsi tulee kiusatuksi tai kiusaa muita? Mitä tarkoittaa, että kiusaaminen on ryhmäilmiö? Miten voimme kotona tukea kiusaamisen ehkäisyssä?

PIKI (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy) on toimintamalli, jonka avulla tunnistetaan ja ehkäistään kiusaamista kotona ja varhaiskasvatuksen ryhmissä. Tavoitteena on vahvistaa erityisesti lasten vuorovaikutus- ja tunnetaitoja.

Kaikille avoimessa vanhempainillassa on luennoitsijoina varhaiskasvatuksen kouluttaja Katariina Nousiainen Nuori kirkko ry :stä.

Lue lisää PIKI-toimintamallista

Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta

Satu Jääskeläinen
Vastaava lastenohjaaja
Kuusankosken seurakunta

Hilkka Kuortti
Varhaiskasvatuksen johtaja
Kouvolan seurakunta

pe 23.2.2018 klo 17.00 - su 25.2.2018 klo 13.00

Puhjonrannan kurssikeskus

Kouvolan perheleiri

Leirillä touhutaan ulkona, nautitaan hyvästä ruuasta, pelataan pelejä, saunotaan rantasaunassa ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä.
la 24.2.2018 klo 10.00 - su 25.2.2018 klo 14.00

Niinirannan toimintakeskus

Voikkaan kirkko

Avoin perhekerho

Avoin perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.