PIKI-vanhempainilta

PIKI-vanhempainilta Kuusankosken seurakuntakeskus

Vanhempainillassa keskustellaan pienten lasten keskuudessa tapahtuvasta kiusaamisesta, ja sen ehkäisemisestä.

Kouvolan evankelis-luterilaiset seurakunnat ja Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus järjestävät yhteistyössä vanhempainiltoja, joissa keskustellaan pienten lasten keskuudessa tapahtuvasta kiusaamisesta, ja sen ehkäisemisestä. Mitä kiusaaminen on, kuka kiusaa ja miksi? Miten auttaa, kun lapsi tulee kiusatuksi tai kiusaa muita? Mitä tarkoittaa, että kiusaaminen on ryhmäilmiö? Miten voimme kotona tukea kiusaamisen ehkäisyssä?

PIKI (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy) on toimintamalli, jonka avulla tunnistetaan ja ehkäistään kiusaamista kotona ja varhaiskasvatuksen ryhmissä. Tavoitteena on vahvistaa erityisesti lasten vuorovaikutus- ja tunnetaitoja.

Kaikille avoimessa vanhempainillassa on luennoitsijoina varhaiskasvatuksen kouluttaja Katariina Nousiainen Nuori kirkko ry :stä.

Lue lisää PIKI-toimintamallista

Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta

Satu Jääskeläinen
Vastaava lastenohjaaja
Kuusankosken seurakunta

Hilkka Kuortti
Varhaiskasvatuksen johtaja
Kouvolan seurakunta

Tähteentie 38, 45700 Kouvola

Tähteenkadun koulun sähly

Tule pelaamaan ja opettelemaan sählyä mukavassa porukassa.

Porttikuja 1 , 45610 Koria

Perhekerho Napalla

Yhteinen kerho lapsille ja aikuisille esim. isille, äideille, mummoille, kummeille, hoitajille.

Koivistontalo

Koiviston talon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, liikkuen ja leikkien!