Ristiin rastiin - Amazing Grace

Korian kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule mukaan nuorten seikkailupäivään Korialle! Luvassa rasteja erilaisten teemojen parissa Korian ympäristössä.

Uudistunut Ristiin rastiin -tapahtuma tarjoaa tänä vuonna nuorille mahdollisuuden seikkailla Korian ympäristössä suorittaen erilaisia tehtäviä. Koetukselle joutuvat niin luovuus, äly, liikunnallisuuus ja moni muu taito. Tapaa muiden seurakuntien nuoria, opi uutta oman seurakuntasi nuorista ja laita tietosi ja taitosi koetukselle!

Ilta päätetään yhteiseen nuorteniltaan, jossa nostetaan esille päivän aikana suoritettujen tehtävien antia ja kisaillaan ja visaillaan, lopuksi on vielä yhteinen ehtoollinen.

Tule mukaan ja kerää kaveritkin messiin!

Kaikki seurakunnat

Minna Huttunen
Elimäen seurakunta

Niinirannan toimintakeskus

Valkealan nuorten bändi

Musiikkiryhmä yli 12-vuotiaille nuorille Niinirannassa (Leiritie 11) tiistaisin klo 17.00-18.30. Alkaa 17.10. Ilmoittaudu Minnalle.

Elimäen seurakuntakeskus

Nuortenilta Elimäellä

Tule hengailemaan ja viettämään aikaa yhdessä kavereiden kanssa!

Kuusankosken seurakuntakeskus

Isoskoulutus