Hopeapolkukerho pääkirkon srk-salissa

Kuusankosken kirkko

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä ! Kokoonnumme Kuusankosken pääkirkon srk-salissa.

Hopeapolkukerhossa saat virkistyä muiden seurassa keskustellen ja vaihtaen kuulumisia. Kerhon alussa on kahvitarjoilu, jonka jälkeen kerhossa vierailijan järjestämää ohjelmaa. Jokaisella kerhokerralla on mukana myös seurakunnan vapaaehtoinen ohjaaja Ritva Nyyssönen. Vietämme yhdessä hartaushetken ja myös musiikille on sijaa kerhossamme mm. laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja.

Tule mukaan virkistymään ja saamaan uusia ajatuksia päivääsi !

Kuusankosken seurakunta

Erja Ylikoski
Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta
Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700  Kuusankoski

Tähteen seurakuntakoti

Hopeapolkukerho Tähteessä

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä ! Kokoonnumme Tähteen seurakuntakodissa.

Kuusankosken kirkko

Hopeapolkukerho pääkirkon srk-salissa

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla !