Juttuparkki

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla !

Joka tiistai kokoaa Juttuparkki varttuneempaa väkeä kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia toisten kanssa. Juttuparkkia ohjaavat seurakunnan vapaaehtoiset, jotka järjestävät Juttuparkissa välillä myös mukavaa ohjelmaa. Välillä Juttuparkissa vierailee myös jokin ulkopuolinen taho, joka voi olla esim. musiikkiryhmä, vapaaehtoisyhdistyksen- tai järjestön edustaja, seurakunnan työntekijä tms.

Tule mukaan kokemaan mielenkiintoisia ja virkistäviä hetkiä yhdessä muiden kanssa !

Kuusankosken seurakunta

Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700 Kuusankoski

Jaalan kappeliseurakunta, Keskuskaari 1 a, 47710 Jaala

Kuusankosken seurakuntakeskus

Hopeapolkukerho

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä ! Kokoonnumme Kuusankosken seurakuntakeskuksen kahviossa.

Kuusankosken kirkko

Hopeapolkukerho

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä ! Kokoonnumme Kuusankosken pääkirkon srk-salissa (käynti Ekholmintietä vastapäätä).

Jaalan Raitti

Vanhemman väen kerho

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? tule mukaan Vanhemman väen kerhoon Jaalan Raitille (Keskuskaari 1 A).