AVOIMET OVET Kouvolan Kirkkokuorossa

Kouvolan seurakuntakeskus

Tule tutustumaan meidän kuoroon! Tarjolla iltakahvia, laulua ja kuoron esittelyä.

Kuoron syyskauden aloittaa AVOIMET OVET torstaina 7.syyskuuta klo 18. (Luukas-sali, seurakuntakeskuksen 2.kerros.)

Kuorolaulua lämmitellään yhteisillä ILTAKAHVEILLA ja sen jälkeen lauletaan ilmoille YHTEINEN ÄÄNI:) . Kuorosta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan kuoron toimintaan ja kuorolaisiin ilman sitoutumisvelvoitteita. Kuoron puheenjohtaja Anna-Maria ja kuoronjohtaja Mari kertovat toiminnasta ja laulettavasta ohjelmistosta. Jokainen vierailija saa yllätyslahjan!

Myös etukäteen voi kysellä lisätietoja Mari Lehtiseltä 040 779 7933 tai mari.lehtinen@evl.fi.

Kouvolan seurakunta

Kouvolan seurakunta

Työalasta vastaava kanttori. facebook.com/Musiikkia Kouvolan seurakunnassa

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila

Voit tehdä lähetystyötä nauttimalla kahvista ja pöydän antimista Jaalan kesäkahvilassa 3.6.-5.8. kirkon yhteydessä olevassa seurakuntasalissa.

Inkeroisten kirkko

Inkeroisten kirkko avoinna tutustumista varten

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila