Kuorokoulu

Kouvolan seurakuntakeskus

Kuorokoulusta valmiuksia uuteen harrastukseen! Opetellaan hengitykseen ja äänenkäyttöön liittyviä asioita ja lauletaan 1-3-äänisesti. Puhutaan kuorossa laulamisesta, sen merkityksestä omalle henkiselle/hengelliselle ja fyysiselle hyvinvoinnille.

Jakso kestää kuusi viikkoa ja koulutus pidetään keskiviikkoisin 23.8.-27.9. Kouvolan seurakuntakeskuksella klo 18.00-19.15, Maria- ja Martta-saleissa, 1.krs.  Mukaan kutsutaan jokaista, joka on haaveillut kuoroharrastuksesta, mutta ajatus on jäänyt vielä toteutumatta. Valmennusta kuorossa laulamiseen antavat kokeneet kuoronjohtajat ja laulajat Mari ja Tapio Lehtinen. Naiset ja miehet laulavat erikseen omissa ryhmissään ja koulutuksen loppupuolella päästään laulamaan myös yhdessä. Kurssi on maksuton.

ILMOITTAUTUMISET mari.lehtinen@evl.fi heti tai elokuun 16.päivään mennessä.

Kouvolan seurakunta

Mari Lehtinen
Kouvolan seurakunta

Valkealan kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut Valkealan kirkossa

Erityisesti lapsille ja lapsiperheille sekä lapsenmielisille

Sippolan kirkko

Kauneimmat joululaulut Sippolassa

Kauneimmat joululaulut Sippolassa kirkossa, Pentti Solje, Sippolan kirkkokuoro, Sippolan koulun kuoro, johtajana Elina Lehtomäki, Pertti Jalo, Outi Heinonen.

Anjalan kirkko

Kauneimmat joululaulut Anjalassa

Kauneimmat joululaulut Anjalan kirkossa, Risto Eskola, Anjalan ja Inkeroisten kirkkokuorot, Ahvion torvisoittokunta, Kari Lindberg.