Kuorokoulu

Kouvolan seurakuntakeskus

Kuorokoulusta valmiuksia uuteen harrastukseen! Opetellaan hengitykseen ja äänenkäyttöön liittyviä asioita ja lauletaan 1-3-äänisesti. Puhutaan kuorossa laulamisesta, sen merkityksestä omalle henkiselle/hengelliselle ja fyysiselle hyvinvoinnille.

Jakso kestää kuusi viikkoa ja koulutus pidetään keskiviikkoisin 23.8.-27.9. Kouvolan seurakuntakeskuksella klo 18.00-19.15, Maria- ja Martta-saleissa, 1.krs.  Mukaan kutsutaan jokaista, joka on haaveillut kuoroharrastuksesta, mutta ajatus on jäänyt vielä toteutumatta. Valmennusta kuorossa laulamiseen antavat kokeneet kuoronjohtajat ja laulajat Mari ja Tapio Lehtinen. Naiset ja miehet laulavat erikseen omissa ryhmissään ja koulutuksen loppupuolella päästään laulamaan myös yhdessä. Kurssi on maksuton.

ILMOITTAUTUMISET mari.lehtinen@evl.fi heti tai elokuun 16.päivään mennessä.

Kouvolan seurakunta

Mari Lehtinen
Kouvolan seurakunta

Ilmoita kappale Lähellä Jeesusta -iltaan 17.9.

Kun joku on lähellä Jeesusta, hän lähteelle tullut on

Kouvolan Keskuspuisto

Yhteislaulutapahtuma

Lauletaan yhdessä - Skansenin tyyliin, Lutherin hengessä Kouvolan Keskuspuistossa