Kuorokoulu

ke 23.8. kello 18.00 - kello 19.15

Kouvolan seurakuntakeskus

Kuorokoulusta valmiuksia uuteen harrastukseen! Opetellaan hengitykseen ja äänenkäyttöön liittyviä asioita ja lauletaan 1-3-äänisesti. Puhutaan kuorossa laulamisesta, sen merkityksestä omalle henkiselle/hengelliselle ja fyysiselle hyvinvoinnille.

Jakso kestää kuusi viikkoa ja koulutus pidetään keskiviikkoisin 23.8.-27.9. Kouvolan seurakuntakeskuksella klo 18.00-19.15, Maria- ja Martta-saleissa, 1.krs.  Mukaan kutsutaan jokaista, joka on haaveillut kuoroharrastuksesta, mutta ajatus on jäänyt vielä toteutumatta. Valmennusta kuorossa laulamiseen antavat kokeneet kuoronjohtajat ja laulajat Mari ja Tapio Lehtinen. Naiset ja miehet laulavat erikseen omissa ryhmissään ja koulutuksen loppupuolella päästään laulamaan myös yhdessä. Kurssi on maksuton.

ILMOITTAUTUMISET mari.lehtinen@evl.fi heti tai elokuun 16.päivään mennessä.


Järjestäjä

Kouvolan seurakunta

Ota yhteyttä

Mari Lehtinen
Kanttori
Kouvolan seurakunta
 

Katso myös

su 17.12. klo 17.00

Valkealan kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut Valkealan kirkossa

Erityisesti lapsille ja lapsiperheille sekä lapsenmielisille
su 17.12. klo 18.00

Sippolan kirkko

Kauneimmat joululaulut Sippolassa

Kauneimmat joululaulut Sippolassa kirkossa, Pentti Solje, Sippolan kirkkokuoro, Sippolan koulun kuoro, johtajana Elina Lehtomäki, Pertti Jalo, Outi Heinonen.
su 17.12. klo 18.00

Anjalan kirkko

Kauneimmat joululaulut Anjalassa

Kauneimmat joululaulut Anjalan kirkossa, Risto Eskola, Anjalan ja Inkeroisten kirkkokuorot, Ahvion torvisoittokunta, Kari Lindberg.