Wanhan ajan kirkkopyhä

Wanhan ajan kirkkopyhä Valkealan kirkko

Messu 1500-luvun malliin

Wanhan Ajan Kirkko-pyhää wietetään sunnuntaina 20. elokuuta Walkialan kirkossa kello 10 e.p.p.

Kirkko-wäki woipi osallistua pukeutumalla wanhan-aikaisesti.

Kirkon-menojen jälkeen nautitaan kirkko-tarhassa omia ewäitä taikka ewästä woipo myös ostaa kirkko-tarhassa liikkuwilta myyjä-muijilta.

Saarnan aikana kuorsaawat warautukoot saamaan uni-luckarin köpistä!

Etsikko-aikain sunnuntaina hiljennymme sen wissin ja wakawan sanoman edessä, että meidän tulisi kuulla HERRAMME Jeesuksen Christuksen kutsu ennen kuin se liian myöhäistä meille on. Seurakunnan apu-pappi Arto lukee saarnan tohtori M. Lutherin postillasta ja Teemu-luckari johtaa seurakunnan weisuuta.

Kolehti kannetaan etelä-sudanilaisten pakolaisten awuksi Evankeliumi-Yhdistyksen toimesta.

Tapahtumaa wietetään uskon-puhdistuksen 500-wuotis-juhlan sekä itsenäisyyden 100-wuotis-juhlan merkeissä kaikkeinkorkeimman Jumalan kunniaxi.

Valkealan seurakunta

Arto Hyvättinen
vs.kappalainen
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Kuusankosken seurakuntakeskus

God´s House messu

God´s House-messu

Kouvolan Keskuskirkko

Sanajumalanpalvelus Keskuskirkossa

Saarna Kyösti Finér, liturgia Mikko Wirtanen ja kanttori Terhi Paukku.

Elimäen kirkko

Sanajumalanpalvelus Elimäellä

20. sunnuntai helluntaista "Usko ja epäusko"