Taiteiden yö Kouvolan seurakunnassa

Taiteiden yö Kouvolan seurakunnassa Kouvolan Keskuskirkko, Maria-sali

Taiteiden yössä soi musiikki Keskuskirkossa ja Maria-salissa!

klo 19 Keskuskirkossa Sonus-kuoron konsertti, joht. Säde Bartling

klo 20 Maria-salissa Ilon pisaroita - lauluja elämän isoista ja pienistä iloista. Anne-Margit Perttola, tekstit, Teija Kapiainen, laulu ja Terhi Paukku, piano.

klo 21 Keskuskirkossa Unkarilainen gospel-ilta. Gospelkuoro Kouvolan ystvyysseurakunnasta Budavárista.

Ritva-Liisa Marttila

Mari Lehtinen

Terhi Paukku

Kouvolan seurakuntakeskus

Kuorokoulu

Kuorokoulusta valmiuksia uuteen harrastukseen! Opetellaan hengitykseen ja äänenkäyttöön liittyviä asioita ja lauletaan 1-3-äänisesti. Puhutaan kuorossa laulamisesta, sen merkityksestä omalle henkiselle/hengelliselle ja fyysiselle hyvinvoinnille.

Kouvolan Keskuspuisto

Yhteislaulutapahtuma

Lauletaan yhdessä - Skansenin tyyliin, Lutherin hengessä Kouvolan Keskuspuistossa

Kouvolan helluntaiseurakunta, Kalevankatu 20, Kouvola

Jippii-lapsikuoron konsertti

ILOINEN JIPPII-LAPSIKUORO KOUVOLASSA Kouvolassa kajahtaa perjantaina 25.8., kun Jippii-lapsikuoro ja -orkesteri esiintyvät Ristin maa -konsertissa.