Perjantai Special Taiteiden yössä

Kankaan koulun piha

Perjantai Special- Suomi 100 Taiteiden yössä

Pe 18.8.17 klo 18 Kankaan koulun pihalla, Taiteiden yössä PERJANTAI SPECIAL – SUOMI 100 Gospel Company Up, Teija Patjas, Arto Sahamies, Eveliina Huuskonen

Tuija Nuutinen
vs. kappalainen

Olavi Mäki-Patola
Kappalainen

Kouvolan seurakuntakeskus

Kuorokoulu

Kuorokoulusta valmiuksia uuteen harrastukseen! Opetellaan hengitykseen ja äänenkäyttöön liittyviä asioita ja lauletaan 1-3-äänisesti. Puhutaan kuorossa laulamisesta, sen merkityksestä omalle henkiselle/hengelliselle ja fyysiselle hyvinvoinnille.

Kouvolan Keskuspuisto

Yhteislaulutapahtuma

Lauletaan yhdessä - Skansenin tyyliin, Lutherin hengessä Kouvolan Keskuspuistossa

Kouvolan seurakuntakeskus