Sanajumalanpalvelus Elimäellä

Elimäen kirkko

5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate) "Sydämen puhetta Jumalan kanssa"

Sanajumalanpalveluksessa saarnaa ja liturgina toimii kirkkoherra Kirsi Hämäläinen ja kanttorina on Ville Perkkiö. Kaatuneitten muistopäivä. Sankarihaudalla käynti ja kirkkokahvit seurakuntakeskuksen isossa salissa.

Sonus-kuoro esiintyy kirkkokahveilla klo 11.30. Esiintyminen on osa Soivaa kyläkiertuetta Kouvolan seudun kirkoissa. Kuoroa johtaa Säde Bartling. Kuoron muut konsertit samana päivänä:
Elimäki 11:30
Jaala 13:30
Tuohikotti 14:45
Tirva 16:00
Valkeala 17:30

Elimäen seurakunta

Helatorstain messu ja Lutherin puutarhajuhlat

Saarnaa Lasse Luther Karppela kera Katariinan. Messun jälkeen Lutherin puutarhajuhlat kirkkopuistossa ja Koivistontalolla.

Inkeroisten kirkko

Koko seurakunnan kevätjuhla

Messu, kevätjuhla ja kirkkoherran eläkkeellejääntijuhla

Niinirannan toimintakeskus