Partio

Partiossa tehdään paljon itse, liikutaan luonnossa ja toimitaan ryhmässä. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja. Pienimmätkin partiolaiset saavat vastuuta, jokainen pääsee mukaan tekemään.

Partio on kansainvälistä, Suomessa partiolaisia on 70 000 ja maailmassa 45 miljoonaa.

Sudenpentulaumaan pääsee heti ekaluokkalaisena, ja mukaan partioon voi tulla myöhemminkin - vaikka aikuisena.

Seurakunnat mukana partiossa

Seurakunnat tekevät aktiivista yhteistyötä partiolippukuntien kanssa. Saadessaan partiohuivinsa partiolainen lupaa rakastaa Jumalaansa, omaa maataan ja maailmaa, toteuttaa partioihanteita ja olla avuksi toisille.

Partiolippukuntia Kouvolassa

Näiden partiolippukuntien taustayhteisönä toimii seurakunta. Seurakunnissa yhteyshenkilöinä toimivat varhaisnuorisotyöntekijät.

Anjalankosken seurakunta
Kymenrannan tytöt

Elimäen seurakunta
Elimäen Metsäsudet (Takamaa)
Elimäen Peipposet ja Elimäen Metsäveikot (Elimäki)
Hakun Partio (Koria)

Jaalan kappeliseurakunta
Jaalan Jalopeurat

Kouvolan seurakunta
Kouvolan Salpasirkat (tyttölippukunta)
Kouvolan Sini-Veikot (yhteislippukunta)

Valkealan seurakunta
Utin Pilvenveikot (Utti)
Valkealan Kolmisoihtu (Valkealan kirkonkylä)

Kaikkien lippukuntien yhteystiedot löytyvät Suomen Partiolaisten sivuilta.

Partiossa seikkaillaan yhdessä
Partiolaisia