Toimintaa tytöille ja pojille Valkealassa

Nyt on aika ilmoittautua kesäleireille! Niinirannan leirit tunnetaan monenlaisesta mukavasta ohjelmasta sekä tietenkin maukkaasta ruoasta.

Huvipuistojumis

Tykkimäen huvipuisto

Huvipuistojumis

Tervetuloa koko perheen huvipuistojumalanpalvelukseen ja huvipuistopäivään helatorstain jälkeisenä lauantaina 27.5.!

Rannekkeiden kiinnitys alkaa klo 10.30. Rannekkeet maksavat 29 euroa (yli 120 cm) / 23 euroa (90 - 120 cm). Klo 11.15 jälkeen rannekkeet ovat normaalihintaisia 33 € / 27 €. Rannekkeet ostetaan itse lippukassalta. Ranneke sisältää huvipuistolaitteiden vapaan käytön - turvarajat huomioituna.

Huvipuiston portit avataan klo 11.00 ja sisäänpääsy on ilmainen klo 11.15 saakka. Jumalanpalvelus alkaa klo 11.15 Huvilavetilla. Huvipuistolaitteet avataan klo 12.00.

Iltapäivän ja illan muu ohjelma:
klo 14 - 17 Tykkimäen Musafoorumi Huvilavetilla
klo 19 - 21 Tykkimäki-Sudet -turnauksen kisadisko

Kerhot

Kerhot ovat päättyneet. Kiitos osallistumisesta! Uudet kerhot alkavat syyskuulla.

Kesäleirit Niinirannassa

Monenlaista ohjelmaa sisällä ja ulkona. Ilmoittautua voi yhdelle kesäleirille 31.5 mennessä Minnalle (nimi, ikä, osoite, allergiat, sähköposti).

Mikäli haluaisit osallistua molemmille leireille, niin toisen leirin paikkasi varmistuu vasta ilmoittautumisen päätyttyä. Tavoitteena on, että kaikki pääsisivät edes kerran leireilemään. Laita ilmoittautumiseen ensisijainen toiveesi!

Leirikirje sähköpostissa tai kirjekuoressa ilmoittautuneille. Leirimaksu kerätään leirillä.

12. - 13.6.2017. 20e.

19. - 21.6.2017. 30e.

Lahja - iloisia yllätyksiä

Hiippakunnan toimintapainotteinen telttaleiri 28.6. – 3.7.2017 Partaharjulla.

Leirille mennään Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien kanssa. 70e. Lahja-leiristä lisätietoja ja sinne ilmoittautuminen Kouvolan nuorisotyön johtaja Teija Laine p. 0400-672951.

Kerhonohjaajien peruskurssi

1. - 2.9.2017

1.9 perjantaina klo 17-20 Kouvolan srk-yhtymän yhteinen kerhonohjaajapäivä Valkealan seurakuntakeskuksella. Ilta jatkuu kerhonohjaajien peruskurssina päättyen 2.9 lauantaina. 10 tunnin pituinen kurssi antaa valmiuksia toimia kerhonohjaajana varhaisnuorten kerhoissa. Kurssilla aiheina hartauden pitäminen, ensiapu ja turvallisuus sekä ohjaaminen eri tilanteissa. Lisäksi tutustumme kerhonohjaajan tehtäviin. Koko kurssin käymisestä todistus.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Minnalle.