Yhteisvastuu 2017 torjuu ihmiskauppaa

Keräys käynnistyy 5.2. ja jatkuu 1.5. asti.

Suomessa vuoden 2017 yhteisvastuuvaroin autetaan ihmiskaupan uhreja yhteistyössä Pro-tukipiste ry:n, Rikosuhripäivystyksen, Pakolaisneuvonta ry:n ja Monika-Naiset liitto ry:n kanssa.

Keräysvaroin tuettava kansainvälinen työ keskittyy erityisesti konfliktien keskellä asuvien nuorten auttamiseen, jotta he pystyisivät rakentamaan kohtuullisen elämän, eivätkä joutuisi ihmissalakuljettajien ja ihmiskaupan uhreiksi. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

►Lue lisää Yhteisvastuukeräyksen vuoden 2017 kohteista

Yhteisvastuukeräys
Kuva: Lauri Rotko

Tule mukaan arkienkelien joukkoon

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa. Yhteisvastuuta toteuttaa 40 000 vapaaehtoista kerääjää ja talkoolaista ympäri Suomen.

• Katso vinkit osoitteesta www.yhteisvastuu.fi mitä hauskaa ja helppoa sinä voisit keksiä hädänalaisten lähimmäistemme auttamiseksi
  • Lipaskerääjäksi voit ilmoittautua seurakuntien diakoniatyöntekijöille

Sanna Junnola-Ahola
Valkealan seurakunta