Tolkkilan kartano

Tolkkilantie 204, 45610 Koria
varaus 0400 651 657, emäntä 040 521 1131

Tolkkilan kartano

Tolkkilan kartanon tiloissa järjestetään Elimäen seurakunnan leirejä ja kokouksia. Tiloja vuokrataan myös muille käyttäjille. Kartano onkin oivallinen paikka viettää perhejuhlia - avaraan ja valoisaan juhlasaliin mahtuu helposti 100 ihmistä yhteiseen tilaan.

Uno Bask rakennutti Tolkkilan kartanon päärakennuksen vuonna 1924 Wreden suvulta ostamilleen maille. Luonnonkauniille niemekkeelle rakennettu kartano ehti palvella niin sotasairaalana, lastenkotina kuin vapaa-ajan asuntona ennen tuhoisaa tulipaloa syyskesällä 1991. Kivijalkaan asti palanut kartano päätyi Elimäen seurakunnan omistukseen kolme vuotta myöhemmin, jolloin se kunnostettiin entiseen loistoonsa jokaista yksityiskohtaa myöten.

Varaa tila käyttöön

Tolkkilan kartano on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata numerosta 0400 651 657 tai sähköpostitse puhjonranta@evl.fi.

Lisää kuvia Tolkkilasta

► Leirikeskusten hinnasto

Tolkkilan tilat

• 30 vuodepaikkaa
  • 100 hengen juhlasali
  • keittiö
  • maneesirakennus, joka toimii pulpettien kanssa 35 hengen luokkatilana. Tilaa voi käyttää myös juhlatilana, esimerkiksi hääjuhlassa tanssitilana.
  • Pihassa grillikota ja lasten leikkipaikka

Majoittuminen

• 2 kpl 6 hengen huoneita
  • 3 kpl 4 hengen huoneita
  • 2 kpl 3 hengen huoneita

Tilojen varustelu

Tolkkilan kartanon salissa on piano, äänentoisto ja dataprojektori. Keittiö on tilan vuokraajien käytössä.

Iso hiekkapojainen parkkipaikka

Ajo-ohje

Korian keskustasta ajetaan n. 6 km Anjalan suuntaan, opasteet Värälän vanhan koulun kohdalta vasemmalle. Peltotietä n. 3 kilometriä kartanon pihaan.

Esteettömyys

Inva-hissi on käytössä ruokasalista majoitustiloihin.