Avoimet työpaikat

Seurakuntien työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä. Joku tekee toimistossa tietokoneen äärellä, toinen kirkon alttarilla, kirkon viheralueilla, diakoniatyössä tai keittiössä. Seurakunnat tarvitsevat palvelukseensa monen alan ammattilaisia.

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 64 700. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on noin 250.  Tervetuloa mukaan rautaisten osaajien joukkoon.

Avoimet tehtävät:

Hautausmaan kausityöntekijä / Nuori kausityöntekijä / Erityisammattimies

Kouvolan seurakuntayhtymän alueelle hautausmaiden kesätöihin haetaan kausityöntekijöitä, nuoria kausityöntekijöitä ja erityisammattimiehiä kesäkaudelle 2018. Hakuaika on 12.2. - 16.3.2018. Hakuohje ja -lomake löytyvät hakuaikana tästä linkistä.

Haku hautausmaan kausitöihin