Ryhmätoiminta

On hyvä puhua omista kokemuksistaan ja jakaa ajatuksiaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Perheasiain neuvottelukeskus järjestää vertaistukiryhmiä, joissa omat ajatuksensa saa pukea sanoiksi turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä.

Eroryhmät

Ero on vaikea ja kipeä elämänkriisi. Eroryhmä on sinulle, joka olet tehnyt eropäätöksen tai liittosi on ohi. Ryhmä tukee menetyksen suremisessa, eteenpäin jaksamisessa ja vanhasta irti päästämisessä. Ryhmässä voi saada kokemuksen, ettei ole yksin tunteidensa ja vaikeuksiensa kanssa. Vertaistuen voimalla ryhmäläiset ovat saaneet kiinni uudenlaisesta elämästä. Eroryhmä on aina luottamuksellinen.

Eroryhmä kokoontuu viikoittain iltaisin 10 kertaa perheneuvojan johdolla. Uusia ryhmiä on pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän käynnistymistä.

Seuraava eroryhmä alkaa syksyllä 2018. Voit ilmoittautua ryhmään: puh. 040 714 0556 tai perheneuvonta.kouvola(at)evl.fi. Voit ilmoittautua myös sähköisellä lomakkeella: sähköinen ilmoittautumislomake.

 

 

 

Tyhjiä tuoleja ympyrässä
Paperista leikattu perheen siluetti.