Kouvolan rovastikunnan näkövammaistyö

Kouvolan rovastikunnan näkövammaistyö kokoaa yhteen alueen näkövammaisia toukokuussa vietettävään leiripäivään.  Tapahtuman paikka vaihtelee vuosittain.  Lähetämme osoiterekisterin perusteella kutsut kotiin ja lisäksi tapahtumasta ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja seurakuntien internetsivuilla.

Kutsumme näkövammaisia osallistumaan seurakuntien muuhun laajaan ja monipuoliseen ohjelmatarjontaan, kokemaan seurakuntayhteyttä ja voimaantumista.

Toimimme yhteistyössä näkövammaisten paikallisyhdistyksen kanssa ja vierailemme heidän kerhoissaan.

Seurakunnan näkövammaistyöhön kuuluu myös kotikäynnit niiden luo, joilla näkövamma on aiheuttanut elämässä kriisin tai kaipaa muuten elämänsä asioihin rinnalla kulkijaa ja sielunhoitoa. Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi työntekijään.

Sanna Junnola-Ahola
Valkealan seurakunta