Kouvolan rovastikunnan kuurojentyö

Toiminta kokoaa kerran kuukaudessa kuuroja seitsemän seurakunnan alueelta retkille, kirkkopyhiin ja kerhoon. Kirkkopyhiä vietämme yhdessä Kotka-Hamina-alueen kuurojen kanssa. Yhteisissä kokoontumisissa on ammattitulkki.

Kuurojen rovastikunnallisesta toiminnasta vastaavat Kouvolan seurakunnan diakonissa Ulla Torniainen (viittomakieltä käyttävä) ja kuurojenpappi Seppo Laukkanen.

Olet tervetullut viittomakieliseen seurakuntaan keskustelemaan hengellisistä asioista ja kokemaan yhteyttä. Yhdessä jaksamme paremmin ja voimme jakaa myös oman elämämme iloja ja suruja.

Kuurojen tapahtumista on tietoa Kouvolan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa: rovastikunnalliset tapahtumat, seurakunnan internetsivuilla myös teksti-tv:n kuurojen sivuilla 558.

Ulla Torniainen
Diakonissa
Kouvolan seurakunta
ulla.torniainen@evl.fi

Seppo Laukkanen
Kuurojenpappi
seppo.laukkanen@evl.fi

Tutustu kuurojentyön ohjelmaan (pdf) ja tule mukaan toimintaan.

Viittomakielen tulkkaus