Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Musiikki soi Kouvolan seurakunnissa

Musiikki on Jumalan luomistyön lahja eikä siitä nauttiminen vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opiskelua. Seurakunnan konserteissa ja musiikkitapahtumissa musiikki soi Jumalan kunniaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Kouvolan evankelisluterilaisten seurakuntien musiikkityön järjestämiin tapahtumiin! Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei tiedoissa toisin mainita.

Kesäkuu

su 5.6. klo 18 Kesäillan konsertti Elimäen kirkossa. Vapaa pääsy.

Ohjelma 7 €.

to 9.6. klo 19 Miksi laulat, lintuseni? - Laulumusiikin konsertti Kuusankosken kirkossa. Mari Lehtinen ja Terhi Solanterä, laulu; Kirsi Saari, piano. Ohjelma 10 €.

su 12.6. klo 13 Kansanlaulukirkko Kimolan Seurapirtillä Jaalassa.
Jaalan Pelimannit, kirkkokuorolaisia. Kahvipuffet tilaisuuden jälkeen.

ke 15.6 klo 18 Kesäillan kauneimmat hengelliset laulut Ranta-Pukin kievarimuseolla Anjalassa.

su 19.6. klo 15 Felis-kvartetin konsertti Tuohikotin kirkossa. Vapaa pääsy.

ke 22.6. klo 19 Kesäillan musiikkia Kouvolan Keskuskirkossa.
Marina Väisä, urut, Mari Lehtinen, laulu. Ohjelma 10 €.

pe 24.6. klo 18 juhannusaaton yhteislaulutilaisuus Elimäen siunauskappelissa. Aiheena kesäiset laulut ja virret.

la 25.6. klo 18 Kansanlaulukirkko Inkeroisten kirkkopuistossa

Heinäkuu

ti 12.7 klo 18 Piknik ja yhteislaulua Inkeroisten kirkkopuistossa

to 21.7. klo 18 Perheeni ilo! -konsertti Kouvolan srk-keskuksen Maria-salissa. Lavrenchukin musiikkiperhe. Ohjelma 5 €.

ke 28.7. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Arno Hartmann, urut. Ohjelma 10 €.

Elokuu

ke 3.8. klo 19 Brahms, de Falla, Respighi - Kamarimusiikkia romantikkojen hengessä. Kamarimusiikkikonsertti Voikkaan kirkossa. Tuomas Roos, sello ja Anna Hytönen, piano. Ohjelma 10 €.

su 14.8 klo 19 Kamarimusiikkikonsertti Inkeroisten srk-talossa. Tuomas Roos, sello; Anna Hytönen, piano. Ohjelma 10 €

ke 17.8. klo 18 Huuliharpulla kesäillassa Jaalan Kotiseutusäätiön Kesäkodilla, Kallioistenniementie 155a.
Saunat lämpiävät klo 16-20. Musiikkituokio klo 18. Mauno Hongisto.

ke 17.8 klo 19 Lauluilta Korvenkylän kesäteatterilla.

pe 19.8. Taiteiden yö: Yhteislaulua ja yömusiikkia Kouvolan Keskuskirkossa.
klo 20 Maistiaisia uudesta virsikirjan lisävihkosta, esilaulajana Laula ja soi!-kööri, säestämässä bändi ja kanttorit.
klo 21 Cantores Majores-kvartetti.

ke 24.8. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Ulrike Northoff, urut. Ohjelma 10 €.

ke 31.8. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Tomi Satomaa, urut. Ohjelma 10 €.

Syyskuu

su 4.9. klo 18 Myllykosken kirkkokuoron 80 v. juhla ja konsertti Myllykosken kirkossa

su 11.9. klo 18 Riparimuistoja-konsertti Jaalan kirkossa.
Harri Suikkanen orkestereineen, solisteina Ari Klem, Niina Marin ja Karoliina Suikkanen.

sivu päivitetty 9.5.2016

Musiikkityö seurakunnissa