Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Musiikki soi Kouvolan seurakunnissa

Musiikki on Jumalan luomistyön lahja eikä siitä nauttiminen vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opiskelua. Seurakunnan konserteissa ja musiikkitapahtumissa musiikki soi Jumalan kunniaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Kouvolan evankelisluterilaisten seurakuntien musiikkityön järjestämiin tapahtumiin! Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei tiedoissa toisin mainita.

Elokuu

ke 24.8. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Ulrike Northoff, urut. Ohjelma 10 €.

ke 31.8. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Tomi Satomaa, urut. Ohjelma 10 €.

Syyskuu

su 4.9. klo 18 Myllykosken kirkkokuoron 80 v. juhla ja konsertti Myllykosken kirkossa

su 11.9. klo 18 Riparimuistoja-konsertti Jaalan kirkossa.
Harri Suikkanen orkestereineen, solisteina Ari Klem, Niina Marin ja Karoliina Suikkanen.

to 29.9. klo 18 yhteislaulutilaisuus Maria-salissa. Aiheena maakuntalaulut. Laulattajana kanttori Paukku.

Lokakuu

su 23.10.2016 klo 18 Valkealan kirkko. PAVAROTTIN SOINTEJA- konsertti. New Yorkin Caruso-kilpailun voittajatenori Mika Nisula ja urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi. Liput 15 €, alkaen tuntia ennen ovelta.

to 27.10. klo 18 yhteislaulutilaisuus Maria-salissa. Aiheena suomalaiset tangot. Laulattajana kanttori Paukku.

Marraskuu

ke 30.11. klo 18 yhteislaulutilaisuus Maria-salissa. Talvisodan syttymisen muistopäivänä aiheena isänmaalliset ja sota-ajan laulut. Laulattajana kanttori Paukku. Kahvitarjoilu ennen tilaisuuden alkua.

sivu päivitetty 9.5.2016

Musiikkityö seurakunnissa