Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Musiikki soi Kouvolan seurakunnissa

Musiikki on Jumalan luomistyön lahja eikä siitä nauttiminen vaadi aiempaa kokemusta tai musiikin opiskelua. Seurakunnan konserteissa ja musiikkitapahtumissa musiikki soi Jumalan kunniaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Kouvolan evankelisluterilaisten seurakuntien musiikkityön järjestämiin tapahtumiin! Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei tiedoissa toisin mainita.

Heinäkuu

To 28.7. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Arno Hartmann, urut. Ohjelma 10 €.

Elokuu

ke 3.8. klo 19 Brahms, de Falla, Respighi - Kamarimusiikkia romantikkojen hengessä. Kamarimusiikkikonsertti Voikkaan kirkossa. Tuomas Roos, sello ja Anna Hytönen, piano. Ohjelma 10 €.

to 11.8. klo 19  Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Markus Malmgren. Ohjelma 10 €. Konsertin tuotto T. Rautasuon musiikkistipendirahastoon.

su 14.8 klo 19 Kamarimusiikkikonsertti Inkeroisten srk-talossa. Tuomas Roos, sello; Anna Hytönen, piano. Ohjelma 10 €

ke 17.8. klo 18 Huuliharpulla kesäillassa Jaalan Kotiseutusäätiön Kesäkodilla, Kallioistenniementie 155a.
Saunat lämpiävät klo 16-20. Musiikkituokio klo 18. Mauno Hongisto.

ke 17.8 klo 19 Lauluilta Korvenkylän kesäteatterilla.

pe 19.8. Virsi villitsee Taiteiden yössä Kouvolan Keskuskirkossa

klo 18.30-19.30 Maistiaisia uudesta virsikirjan lisävihkosta, esilaulajana Laula ja soi!-kurssilaiset, säestämässä bändi ja kanttorit sekä Cantores Majores-kvartetti.

ke 24.8. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Ulrike Northoff, urut. Ohjelma 10 €.

ke 31.8. klo 19 Urkukonsertti Kuusankosken kirkossa. Tomi Satomaa, urut. Ohjelma 10 €.

Syyskuu

su 4.9. klo 18 Myllykosken kirkkokuoron 80 v. juhla ja konsertti Myllykosken kirkossa

su 11.9. klo 18 Riparimuistoja-konsertti Jaalan kirkossa.
Harri Suikkanen orkestereineen, solisteina Ari Klem, Niina Marin ja Karoliina Suikkanen.

sivu päivitetty 9.5.2016

Musiikkityö seurakunnissa