Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Kouvolan seurakuntien hiljaisuuden retriitit

Niinirannassa

Hiljaisuuden retriitissä sitoudumme yhteiseen vaitioloon retriitin aikana. Voit levätä hiljaisuudessa ja Jumalan kasvojen edessä.

Sovittuina aikoina kokoonnumme yhteen hartaushetkiin ja kuuntelemaan ajatuksia retriitin aiheesta. Aterioiden aikana soi vaimea musiikki. Jokaiselle retriittivieraalle on varattu Puhjonrannan kurssikeskuksen ylätaloissa oma huone, jossa on wc ja suihku. Tutustu Puhjonrannan kurssikeskukseen.

Retriitin kirjahyllyssä on luettavaa, ulkona vuodenaikojen mukaan vaihtuva luonto.

Tulevat retriitit

Seuraava hiljaisuuden retriitti järjestetään vuonna 2017. Tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Muiden seurakuntien ja tahojen järjestämiä hiljaisuuden retriittejä voi hakea esim. Hiljaisuuden ystävien kotisivuilla olevasta retriittikalenterista.

Retriittien hinnat

Retriitin hinta on 90 euroa Kouvolan seurakuntayhtymän
seurakuntien jäsenille ja 110
euroa ulkopaikkakuntalaisille. Vuoden 2017 hinnat tarkentuvat myöhemmin.

Lisätietoja retriiteistä

Kappalainen