Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Avoimet työpaikat

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 66 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on noin 250.

KANTTORIN VIRANSIJAISUUS VALKEALASSA

Valkealan seurakunta on n. 10 000 seurakuntalaisen maalaisseurakunta Kouvolan seurakuntayhtymässä. Seurakunnassa on kaksi kanttorin virkaa.
Toiseen ylempää korkeakoulututkintoa (ns. B-virka) edellyttävään virkaan haetaan sijaista äitiysvapaan ajalle 1.8.2016-9.6.2017.

Kanttorin työhön kuuluvat jumalanpalvelukset, toimitukset, kinkerit, lapsikuoro ja muu musiikillinen toiminta seurakunnassa.

Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 601. Valitun on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. mom. mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kk.

Hakemukset ansiolutteloineen osoitetaan Valkealan seurakuntaneuvostolle 10.6.2016 klo 16 mennessä, osoitteella Kalevantie 14, 45370 Valkeala tai sähköpostilla valkeala.srk (at) evl.fi . Haastattelut 15.6.2016. Tiedustelut kanttori Kirsi Rantala, p. 0400732640, k.m.rantala(a)evl.fi tai vs.kirkkoherra Merja Larvi, p. 0400896796, merja.larvi(a)evl.fi.

-  -  -

Kuusankosken seurakunnassa on haettavana
TOIMISTOSIHTEERIN TOIMI

Kyseessä on osa-aikainen työsuhde (80 %). Palkka on vaativuusryhmä 501 mukainen. Tehtävän aloituspäivä on 1.9.2016.

Hakijalta edellytetään seurakuntaelämän tuntemusta sekä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee olla ev. lut. kirkon  konfirmoitu jäsen. Lisätietoja antaa kirkkoherra Kimmo Ylikangas, kimmo.ylikangas (at) evl.fi sekä vs. kirkkoherra Aino Markkula
p. 040 7710530.

Hakijoita pyydetään huomioimaan, että haastattelut tapahtuvat 14.7.2016.

Hakemukset 4.7.2016 mennessä osoitteeseen:
Kuusankosken seurakunta, Kimmo Ylikangas, PL 50, 45700 Kuusankoski.

Haluatko vapaaehtoistyöhön?
Suurella Sydämellä on valtakunnallinen netissä oleva vapaaehtoisen auttamisen kanava. Kouvolan Suurella Sydämellä -sivustolla voit tutustua seurakunnissa tarjolla oleviin vapaaehtoistöihin Kouvolan alueella.