Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Avoimet työpaikat

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 66 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on noin 240.

Kouvolan seurakuntayhtymään kuuluva Anjalankosken seurakunta on toiminnallisesti vireä neljän kirkon (Anjala, Inkeroinen, Myllykoski, Sippola) toimialue. Jäseniä seurakunnassa on noin 12 000, työntekijöitä on 25. Seurakunnassa on haettavana kanttorin virka eläkkeelle siirtymisen takia. Tarjoamme hyvän ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä hyvät työvälineet ja työskentelytilat.

Anjalankosken seurakunnassa on haettavana
KANTTORIN VIRKA

Kanttorin viran pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä ylempi korkeakoulututkinto.

Viranhaltija vastaa jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakuntatilaisuuksien musiikista yhdessä seurakunnan kahden muun kanttorin kanssa. Pidämme tärkeänä oman alueen vireän kuorotoiminnan jatkamista sekä lasten ja nuorten musiikkikasvatusta. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hakijalta edellytetään vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä yhteistyökykyä. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen (vaativuusryhmä 601). Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote.

Anjalankosken seurakuntaneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa pe 14.10.2016 klo 15 mennessä osoitteeseen Terholantie 4, 46900 INKEROINEN. Kuoreen maininta "kanttorin virka". Hakemuksen voi toimittaa myös sähköisenä osoitteeseen anjalankosken.seurakunta (a) evl.fi. Hakemuksia ei palauteta. Viran vastaanotto on 1.2.2017.

Lisätietoja antaa
kanttori Pentti Solje puh. 040 765 4151 tai kirkkoherra Heikki Heinonen puh. 040 513 0619

Haluatko vapaaehtoistyöhön?
Suurella Sydämellä on valtakunnallinen netissä oleva vapaaehtoisen auttamisen kanava. Kouvolan Suurella Sydämellä -sivustolla voit tutustua seurakunnissa tarjolla oleviin vapaaehtoistöihin Kouvolan alueella.